Υαλουρονικό Οξύ

Ελκυστικές Τιμές στην Laser Αποτρίχωση Μόνο Εδώ
7 Νοεμβρίου 2018
Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Μεσοθεραπεία Κατά της Κυτταρίτιδας
8 Νοεμβρίου 2018

Το Υαλουρονικό Οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και είναι το πιο σημαντικό συστατικό της ενυδάτωσης χάρη στην ικανότητα του συνδέει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.Καθώς παιρνάνε τα χρόνια, η φυσική παραγωγή του υαλουρονικού μειώνεται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνιση τους γραμμές και ρυτίδων και να μειώνεται ο όγκος στα ζυγωματικά κατα κύριο λόγο αλλα και στους κροτάφους.

Στα ιατρεία Elite Plastic Surgery η θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος εφαρμόζεται αποκλειστικά με εγκεκριμένα απο το FDA Υαλουρονικά καταπολεμώντας την όψη κουρασμένου και πολλές φορές στενάχωρου προσώπου και δίνοντας όψη νεανική και σφριγηλή.

Υαλουρονικό Οξύ – Εφαρμογή

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος γίνεται με ειδική πολύ λεπτή βελόνα πάντα σε αποστειρωμένη συσκευασία του υαλουρονικού οξέος. Η τεχνική της ένεσης υαλουρονικού οξέος στα μάτια είναι επίσης ενα σημείο του προσώπου που αλλάζει άμεσα την όψη του ασθενούς. Επομένως η ένεση υαλουρονικού οξέος στα μάτια στους κροτάφους και στα ζυγωματικά είναι οι συνηθέστερες θεραπείες όσων αφορά το υαλουρονικό οξυ και έχει απόλυτα φυσικά αποτελέσματα με μηδενικό τραυματισμό των ιστών.

Υαλουρονικό Οξύ – Θεραπείες

Επίσης για την επίτευξη ακόμα καλύτερων αισθητικά αποτελεσμάτων, το υαλουρονικό οξύ για το πρόσωπο μπορεί να συνδυαστεί πρακτικά με όλες τις θεραπείες της αισθητικής ιατρικής όπως:

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο