ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μη Χειρουργικές Θεραπείες

Θεραπείες Προσώπου

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Νήματα Προσώπου


Νικήστε το χρόνο με αναίμακτο Lifting με νήματα PDO & COG χωρίς χειρουργείο,η τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου & του σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας.
Θεραπεία Αντιγήρανσης

Θεραπεία Νευροτοξίνης


Θεραπεία Αντιγήρανσης
Η νευροτοξίνη τύπου Α ή αλλαντική τοξίνη είναι μια πρωτείνη, η οποία δρα επάνω στο μυ, αναστέλλοντας τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και εμποδίζοντας τις συσπάσεις.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αυξητική Χειλιών


Αυξητική Χειλιών με Υαλουρονικό
Το υαλουρονικο οξύ είναι μια πρωτεΐνη υγρού τύπου που υπάρχει φυσιολογικά στο δέρμα και αποθηκεύει το νερό, δίνοντας έτσι εκτός από σχήμα και έναν όγκο στα χείλη.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Υαλουρονικό Οξύ


Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας - σε ποσοστό 56% - και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Χημικό Peeling


Το Χημικό Peeling είναι μία θεραπεία στην οποία ένα διάλυμα οξέος χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τα κατεστραμμένα εξωτερικά στρώματα του δέρματος.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία


Η Αυτόλογη είναι μια νέα αντιγηραντική τεχνική για την αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μεσοθεραπεία Προσώπου


Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μια ευρέως διαδεδομένη, αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Diamond Therapy


Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι (DIAMOND THERAPY) είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

DermaPen Προσώπου


Τσιμπήματα Ομορφιάς
To dermapen είναι μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου που χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στυλό για να πραγματοποιήσει άμεση διαδερμία.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μανδέλικο Peeling


Το μανδελικό οξύ(πήλινγκ) ανήκει στην οικογένεια των άλφα υδροξύ οξέων ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του προσώπου, της ροδόχρους νόσου και της υπερμελάχρωσης του δέρματος.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μικροδερμοαπόξεση Eco Peel


Πρόκειται για ένα βαθύ μηχανικό πήλινγκ του προσώπου όσο και του σώματος χωρίς την χρήση ατμού αλλα με την χρήση ειδικών μικροκρυστάλλων.Θεραπεία ανανέωσης προσώπου και ουλών ακμής με Δερμαπόξεση Μικροκρυστάλλων.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ιατρικός Καθαρισμός Προσώπου


Είναι ίσως η πιο κλασική θεραπεία αισθητικής, που δεν μπορεί να υποκατασταθεί από πολύπλοκα μηχανήματα και καινοτόμες θεραπείες.
Χρειάζεται μονάχα σωστή προετοιμασία του δέρματος, εμπειρία για τη σωστή εφαρμογή πίεσης κατά την διάνοιξη των πόρων, φροντίδα της επιδερμίδας μετά την θεραπεία και φυσικά προσοχή στις συνθήκες υγιεινής.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

     
    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο