Νήματα προσώπου

μεσοθεραπεία προσώπου - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα

Lifting με νήματα προσώπου PDO & COG χωρίς χειρουργείο


Η εντυπωσιακή αυτή τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου και του σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας.Το lifting προσώπου με νήματα PDO & COG είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση. Τα νήματα προσώπου PDO & COG Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting προσώπου, αλλά, αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν τη χειρουργική επέμβαση.

Αποτελέσματα με νήματα PDO & COG
• Άμεση σύσφιξη και ανόρθωση δέρματος
• Φυσική σύνθεση κολλαγόνου & παραγωγή ελαστίνης
• 100% ασφαλές χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια

Τα νήματα προσώπου χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα PDO (Polydioxanone) που είναι λεία και χρησιμοποιούνται για να κινητοποιηθεί ο οργανισμός να παράξει κολλαγόνο και ελαστίνη και τα COG που δεν είναι λεία, έχουν άγκιστρα για να προσφέρουν άμεση ανόρθωση και ανύψωση. Και οι δύο τύποι νήματος είναι από ένα πολύ καλά μελετημένο υλικό που χρησιμοποιείται στη χειρουργική για πάρα πολλά έτη για την συρραφή τραυμάτων. Τα νήματα PDO & COG απορροφούνται – διαλύονται από τον οργανισμό με υδρολυτική διαδικασία, με πολύ προβλέψιμο ρυθμό και τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο γύρω από το υλικό με τελικό αποτέλεσμα την εξαφάνιση του υλικού και την «αντικατάσταση» του από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
  Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
   

  Τοποθέτηση

  Η τοποθέτησή τους γίνεται με τη χρήση ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών. Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεση της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει.

  Εφαρμογή

  Η εφαρμογή γίνεται κυρίως σε ηλικίες από 30 έτη και πάνω, αλλά και σε ασθενείς των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη. Η πυκνότητα του πλέγματος είναι ανάλογη με την ηλικία του ατόμου, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει τη σωστή υποδομή κολλαγόνου.

  Σημεία εφαρμογής

  Εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ, ρινοπαρειακά, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στους βραχίονες, πλάτη και στήθος.

  Αποτελέσματα

  Συνήθη αποτελέσματα είναι η απαλοιφή κατά 70% των ρινοπαρειακών πτυχών και της πτώσης των παρειών, με σαφή βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Σε άλλες περιοχές του σώματος, η εφαρμογή δίνει άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη μέρα μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου μήνα, οπότε και σταθεροποιείται η εικόνα για περίπου 18 μήνες. Κατόπιν επανεξετάζεται η τοποθέτηση επιπλέον νημάτων για την διατήρηση του αποτελέσματος(18-24 μήνες).
  Τα νήματα PDO & COG μπορούν να συνδυαστούν και με τους υπόλοιπους τύπους νημάτων προσώπου καθώς και με άλλες θεραπείες προσώπου όπως μεσοθεραπεία PRP, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξεώς για μέγιστό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.
  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Νήματα Προσώπου
   
  • Χρόνος Θεραπείας: 30 λεπτά
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: Έως και 2 χρόνια
  • Επίπεδο Πόνου: Χωρίς πόνο
  • Κόστος Συνεδρίας: από 350 €
  • Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Άμεσα
  • Τεχνική: Αναίμακτη
  • Αναισθησία: Τοπική
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
   

  Hot Θεραπείες

  Γιατί εμάς;

  iatriko

  Εξειδικευμένο Προσωπικό

  Η ομάδας μας αποτελείται από γιατρούς και εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία.
  price-1

  Ασυναγώνιστες Τιμές

  Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές
  doctor-1

  Ασφάλεια

  Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα βασισμένα στα παγκόσμια standards
  mati-1

  Ιδιωτικότητα

  Καταλαβαίνουμε την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα. Οι θεραπείες μας διεξάγονται σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους.
   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
   Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
    
   ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ