Νήματα προσώπου


ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Νικήστε το χρόνο με αναίμακτο Lifting με νήματα PDO & COG χωρίς χειρουργείο,η τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου & του σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας.
Το lifting με νήματα PDO & COG είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση. Τα PDO & COG Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο.
Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting, αλλά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.


Αποτελέσματα με νηματα PDO & COG
• Φυσική δημιουργία κολλαγόνου & ελαστίνης
• Σύσφιξη και ανάπλαση δέρματος χωρίς χειρουργείο
• 100% ασφαλές χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια

Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από PDO (Polydioxanone) & COG.Eνα πολύ καλά μελετημένο υλικό που χρησιμοποιείται στην χειρουργική για πάρα πολλά έτη για την συρραφή τραυμάτων. Απορροφούνται – διαλύονται από τον οργανισμό με υδρολυτική διαδικασία, με πολύ προβλέψιμο ρυθμό και τρόπο. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο γύρω από το υλικό με τελικό αποτέλεσμα την εξαφάνιση του υλικού και την “αντικατάσταση” του από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη.

Τοποθέτηση
Η τοποθέτησή τους γίνεται με την χρήση ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών. Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεση της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει.

Εφαρμογή
Η εφαρμογή γίνεται κυρίως σε ηλικίες από 30 έτη και πάνω αλλά και σε ασθενείς των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία, τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να μπορέσει να δημιουργήσει την σωστή υποδομή κολλαγόνου.
Σημεία εφαρμογής προσώπου και σώματος
Εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ, ρινοπαρειακά, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στους βραχίονες, πλάτη και στήθος.


Αποτελέσματα

Συνήθη αποτελέσματα είναι η απαλοιφή κατά 70% των ρινοπαρειακών πτυχών και της πτώσης των παρειών, με σαφή βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Σε άλλες περιοχές του σώματος, η εφαρμογή δίνει άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη μέρα μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου μήνα, οπότε και σταθεροποιείται η εικόνα για περίπου 18 μήνες. Κατόπιν επανεξετάζεται η τοποθέτηση επιπλέον νημάτων για την διατήρηση του αποτελέσματος(18-24 μήνες).

Επιπλοκές
Ηπιος τοπικός ερεθισμός ελαφριάς μορφής και μικρής διάρκειας,ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του.

Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
  Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
  ΝΗΜΑΤΑ COG
  Η εφαρμογή βιο-απορροφήσιμων νημάτων στο πρόσωπο είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος για τη καταπολέμηση της χαλάρωσης και για ανόρθωση περιοχών του σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση.

  Τα νήματα PDO COG είναι 100% βιο-απορροφήσιμα ειδικού σχεδιασμού, ώστε να προκαλούν εξωτερική έλξη του δέρματος επιτυνχάνοντας την ανόρθωση του προσώπου με απολύτως ασφαλή τρόπο.

  Δεν αντικαθιστούν τις χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά αποτελούν μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις περιοχές του προσώπου με σημαντική χαλάρώση χωρίς χειρουργική επέμβαση.

  Πόσο διαρκεί η θεραπεία και πότε βλέπουμε τα αποτελέσματα της;
  Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία, με εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ή με τη χρήση ενέσιμης ξυλοκαϊνης και διαρκεί από 30 έως 45 λεπτά.
  Κατά τη διάρκεια της βιο-διάσπασης των νημάτων, δημιουργείται γύρω από αυτά ένα φυσικό πλέγμα από ελαστικές ίνες και κολαγόνες ίνες (foreign body reaction) με τα αποτελέσματα της θεραπείας να διαρκούν μακροχρόνια, ανάλογα με τον τύπο νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή.
  Ποια τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των νημάτων PDO & COG και ποιές οι συνδυαστικές θεραπείες για τα μέγιστα αποτελέσματα;
  Τα νήματα PDO COG αποτελούνται από άγκιστρα τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα εξωτερικής έλξης του δέρματος προς την επιθυμητή κατεύθυνση, ώστε να ανορθώσουμε τις περιοχές με έντονη χαλάρωση. Η πλήρης βιο-απορρόφηση τους ολοκληρώνεται βραχυπρόθεσμα με τα αποτελέσματα να διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Τα νήματα PDO & COG μπορούν να συνδυαστούν και με τους υπόλοιπους τύπους νημάτων PDO & COG όπως Monofilament και Screw, ανάλογα με της ανάγκες κάθε θεραπείας ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης η θεραπεία με νημάτα συνδυάζεται με άλλες θεραπείες όπως μεσοθεραπεία με αυτόΛογη μεσοθεραπεία για μέγιστό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα και με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξεώς ώστε να εξαλείψουμε τις ρυτίδες και να μειώσουμε τη χαλάρωση ταυτόχρονα.
  Σε ποιές περιπτωσεις εφαρμόζοντε τα νήματα PDO & COG;
  Τα PDO COG χρησιμοποιούνται κυρίως για την ανάρθωση του δέρματος του προσώπου σε περιστατικά με έντονη χαλάρωση. Επίσης μπορούν να εφαρμοστούν και σε περιοχές του σώματος, όπως για την ανόρθωση στήθους και γλουτών.

  Πλεονεκτήματα των απορροφήσιμων νημάτων έναντι των προηγούμενης τεχνολογίας μη-απορροφήσιμων.
  Η πληρής απορρόφηση των νημάτων διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν κοκκιώματα και άλλες αντιδράσεις στον ιστό του δέρματος, όπως έχουν παρατηρηθεί με παλαιότερης τεχνολογίας μη-απορροφήσιμων νημάτων.
  Ποιές είναι οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες ή επιπλοκές κατά την εφαρμογή των νημάτων;
  Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ήπιος ερεθισμός στα σημεία εισόδου των νημάτων. Κατά την εφαρμογή μπορεί να γίνουν κάποιες εκχυμώσεις οι οποίες θα υποχωρήσουν σε λίγες ημέρες. Σε αυτή τη περίπτωση εφαρμόζουμε ψύξη με πάγο αμέσως μετά την εφαρμογή και τις επόμενες ημέρες εφαρμόζουμε κρέμα με άρνικα
  Νήματα προσώπου
  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Νήματα Προσώπου

  Elite Plastic Surgery & Media

   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
   Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία