Υαλουρονικό οξύ για ρινοπαρειακές ρυτίδες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Οι ρινοπαρειακές αύλακες είναι η συχνότερη θέση έγχυσης υαλουρονικού οξέος.
Η απώλεια όγκου στην περιοχή αυτή μπορεί να οφείλεται στην απώλεια βάρους, στην πρόοδο της ηλικίας αλλά και σε κατασκευαστικά αίτια μιας και πολλά νέα άτομα παρουσιάζουν βαθιές ρινοπαρειακές άυλακες σε πολύ μικρές ηλικίες.
Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας - σε ποσοστό 56% - και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.
Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται με αποτέλεσμα τον σχηματισμό ρυτίδων, τη μείωση του όγκου καθώς και την όψη κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου.Τι υλικα χρησιμοποιουμε στην περιοχη των ρινοπαρειακων αυλακων? Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει μεγάλο βάθος στις ρινοπαρειακές αύλακες χρησιμοποιούμε κυρίως υαλουρονικό οξύ. Η δερματολόγος πολλές φορές συνδυάζει διάφορα υλικά, σε άλλα σημεία βαρύτερα και αλλού ελαφρύτερα ανάλογα με το πρόβλημα. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις χρησιμοποιείται ειδική τεχνική με ένα βαρύτερο υλικό στο βάθος της ρυτίδας και στην επιφάνεια αυτής ένα πιο ελαφρύ υλικό.

Σε σοβαρή χαλάρωση έχει αποτέλεσμα η έγχυση υαλουρονικού οξέος στις ρινοπαρειακές αύλακες? Σε αυτές τις περιπτώσεις που συνυπάρχει σοβαρού βαθμού χαλάρωση του δέρματος συνδυάζεται τέλεια η ταυτόχρονη έγχυση υαλουρονικού οξέος με την εφαρμογή λίγων νημάτων PDO που ανασηκώνουν ξανά το χαλαρωμένο δέρμα.

Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Υαλουρονικό οξύ
Υαλουρονικό οξύ για ρινοπαρειακές ρυτίδεςΥαλουρονικό οξύ για ρινοπαρειακές ρυτίδες

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

[contact-form-7 404 "Not Found"]