Υαλουρονικό οξύ για μαύρους κύκλους

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Η περιοχή των ματιών είναι ένα σημείο του προσώπου που απασχολεί τους περισσότερους ανθρώπους είτε άνδρες είτε γυναίκες.
Η απώλεια όγκου στην γραμμή των δακρύων καθώς και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορούν να διορθωθούν εύκολα με υαλουρονικό οξύ και έτσι το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και υγιές.Υαλουρονικό οξύ για διόρθωση μαύρων κύκλων

Πως δημιουργούνται οι μαύροι κύκλοι?
Η κληρονιμοκότητα, το εκ γενετής λεπτότερο δέρμα κάτω από τα μάτια, η κακή κυκλοφορία αίματος, η κόπωση, η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την δημιουργία των μάυρων κύκλων.
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή και συγκεκριμένα η έλλειψη ορισμένων θρεπτικών συστατικών, οι ορμονικές διαταραχές πχ έμμηνος ρύση ή εγκυμοσύνη στις γυναίκες που μπορούν να επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση αυτή.
Πως το υαλουρονικο διορθώνει τους μαύρους κύκλους?
Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γύρω από τα μάτια διορθώνει τους μαύρους κύκλους γιατί έχει την ιδιότητα λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του υλικού να συγκεντρώνει νερό και να ενυδατώνει βαθιά την περιοχή.
Επίσης το λεπτόρευστο υλικό διορθώνει τις λεπτές γραμμές της περιοχής κάτω από τα μάτια και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο στην γραμμή των δακρύων που πολλές φορές φαίνεται σα σκιά χωρίς απαραίτητα να είναι μαύρος κύκλος.
Ποια τεχνική έγχυσης υαλουρονικού οξέος προτιμάται στην περιοχή?
Το Σουηδικό Υαλουρονικό που χρησιμοποιούμε μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιησούμε για την θεραπεία αυτή μίκρες ενέσεις Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως γίνεται ατραυματικά στην περιοχή των ματιών.Με τον τρόπο αυτό εξαφανίζεται ο κίνδυνος εμφάνισης μελανιών και οιδήματος και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο με την παραδοσιακή μέθοδο των τσιμπημάτων με βελόνα.
Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του ασχολίες δείχνωντας απλα ξεκούραστος και υγιής!

Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Υαλουρονικό οξύ
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
    Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
     
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ