Υαλουρονικο οξύ για μαύρους κύκλους

υαλουρονικό οξύ μαύροι κύκλοι - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα

Εξάλειψη μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια με υαλουρονικό οξύ


Η εξάλειψη των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια με υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια εύκολη και ανώδυνη λύση με ταχύτατα αποτελέσματα. Τα μάτια μας και η περιοχή γύρω από αυτά, είναι αναμφίβολα το σημαντικότερο και το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας. Είναι ωστόσο και το πιο ευαίσθητο: καθώς το δέρμα της περιοχής αυτής είναι λεπτότερο, είναι και το πρώτο σημείο όπου η κούραση, ή ο χρόνος, κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Η κατακράτηση υγρών και η κακή κυκλοφορία του αίματος δημιουργούν οιδήματα στην περιοχή κάτω από τα μάτια και έτσι κάνουν την εμφάνισή τους οι λεπτές γραμμές αφυδάτωσης και οι μαύροι κύκλοι με αποτέλεσμα την ταλαιπωρημένη όψη του προσώπου.

Το υαλουρονικό οξύ, χάρη στον λεπτό υδρόφιλο χαρακτήρα του, καταφέρνει να ενυδατώσει αποτελεσματικά την περιοχή των ματιών, να επαναφέρει τη νεανική και ξεκούραστη όψη και να αποκαταστήσει τη ζωντάνια στο βλέμμα.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

   
  Τα προϊόντα υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιούμε στην Elite Plastic Surgery παράγονται από τα πλέον αξιόπιστα εργαστήρια και φέρουν όλες τις απαραίτητες, διεθνώς, πιστοποιήσεις.

  Πρόκειται για θεραπεία απλή και γρήγορη. Η εφαρμογή γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, και πάντα σε συνεννόηση με τους δερματολόγους μας. Η διαδικασία είναι ατραυματική και ανώδυνη αφού πραγματοποιείται με τη χρήση κάνουλας· αποφεύγουμε έτσι τον κίνδυνο εμφάνισης πρηξιμάτων και χρωματισμών ενώ το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο. Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν από 12 έως 18 μήνες.

  Εσείς, επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές σας ασχολίες, με πρόσωπο νεανικό και ξεκούραστο, και βλέμμα υγιές και λαμπερό!

  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Υαλουρονικό οξύ

  Hot Θεραπείες

   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

    
   Cancel
   Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο