Μεσοθεραπεία Προσώπου

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μια ευρέως διαδεδομένη, αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος.
Προσφέρει Φρέσκο, Ενυδατωμένο και Νεανικό Πρόσωπο καθώς εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πολύτιμες ουσίες, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ζωτικά ιχνοστοιχεία.


Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
  Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
  Τι είναι η Μεσοθεραπεία Προσώπου και πώς εφαρμόζεται;
  Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια απλή μέθοδος, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, ιδιαίτερα αν προηγηθεί εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας.

  Η έγχυση των συστατικών γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να μην υπάρχει σχεδόν καμία ενόχληση.

  Το μείγμα των συστατικών που εγχύεται περιέχει:
  • Bιταμίνες όπως η Vitamin C,Α που έχουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.
  • Υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση.
  • Μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.
  • Αμινοξέα που βοηθούν στη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
  Η μέθοδος της μεσοθεραπείας εφαρμόζεται στο Πρόσωπο, στην Περιοχή γύρω από τα Μάτια στον Λαιμό και το Ντεκολτέ.
  5 Πράγματα για τη Μεσοθεραπεία προσώπου στα Ιατρεία elite plastic surgery
  1. Η Μεσοθεραπεια προσώπου χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης, την αντιμετώπιση της θαμπάδας και την αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. Για τους λόγους αυτούς είναι δημοφιλής ακόμα και σε νεαρά άτομα που θέλουν να προσφέρουν extra ενυδάτωση στο πρόσωπό τους αλλά και να καθυστερήσουν τη γήρανση.
  2. Τα συστατικά της μεσοθεραπείας εισφέρουν στην ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος και τη μείωση των λεπτών ρυτίδων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κινητοποιείται ο μηχανισμός που προκαλεί ενεργοποίηση των ινοβλαστών και αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης προσφέροντας ανανέωση, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.
  3.Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι φυσικό, ενώ το θεραπευτικό πρωτόκολλο διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας. 4. Δεν προκαλεί παρενέργειες και το δέρμα δεν απαιτεί ειδική φροντίδα μετά την εφαρμογή της θεραπείας και έτσι επιστρέφετε χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
  5. Η βελτίωση στο πρόσωπο γίνεται ορατή από την πρώτη συνεδρία και το αποτέλεσμα της Μεσοθεραπείας διατηρείται για 2 έως 5 μήνες. Το επιθυμητό από αισθητικής πλευράς αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πλήρως μετά από 4 με 6 συνεδρίες καθώς η θεραπευτική μέθοδος δρα αθροιστικά γι αυτό συστήνεται να πραγματοποιείται κάθε 20 με 30 ημέρες. Μόλις περάσουν 4 μήνες από την έναρξη των θεραπειών, οι συνεδρίες εισέρχονται σε στάδιο συντήρησης και γίνονται κάθε 4 έως 8 μήνες, με σκοπό τη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.
  Η Μεσοθεραπεία Προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης και ενυδάτωσης όπως θεραπεία με υαλουρονικό ή βοτουλινική τοξίνη.


   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
   Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
    
   ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ