Βλεφαροπλαστική

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Η βλεφαροπλαστική στις μέρες μας αποτελεί μια πολύ συχνή επέμβαση στην αισθητική του προσώπου.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι ασθενείς για την βλεφαροπλαστική
Έχετε κουραστεί να έχετε μια όψη ταλαιπωρημένου ανθρώπου ακόμα και όταν δεν είσθε; Επίσης υπάρχει κάποια δυσκολία στην τοποθέτηση του make up στα άνω βλέφαρα; Έχετε δυσκολία να δείτε καλά λόγω της μεγάλης περίσσειας δέρματος στο άνω βλέφαρο; Έχετε τις λεγόμενες σακούλες στα μάτια που σας κάνουν να έχετε όψη ενός πολύ μεγαλύτερου ανθρώπου από ότι πραγματικά είναι η ηλικία σας; Τότε είσθε ένας υποψήφιος ασθενής για βλεφαροπλαστική!

Άνω Βλεφαροπλαστική


Η άνω βλεφαροπλαστική γίνεται με τοπική αναισθησία και η διάρκεια της είναι περίπου 30 λεπτά. Σε αυτή την επέμβαση αφαιρούμε την περίσσεια του δέρματος καθώς επίσης και λίπος από την έσω συνήθως μεριά του βλεφάρου. Η τομή πρέπει να τοποθετείτε ακριβώς στη φυσική πτυχή που έχει το άνω βλέφαρο.

Κάτω βλεφαροπλαστική


Η κάτω βλεφαροπλαστική αφορά το κάτω βλέφαρο. Υπάρχουν δύο ειδών τομές. Τομή εσωτερικά του βλεφάρου, άρα αποφυγή οποιασδήποτε εξωτερικής τομής. Αυτή η τεχνική γίνεται συνήθως σε πιο νέα άτομα που δεν έχουν περίσσεια δέρματος. Με αυτή την τεχνική αφαιρείται ή ανακατανέμεται η περίσσεια λίπους, που είναι υπεύθυνη για τις λεγόμενες σακούλες . Η δεύτερη τεχνική περιλαμβάνει τομή ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες και στην έξω επιφάνεια του ματιού. Αυτή η τομή είναι κατάλληλη όταν χρειάζεται να αφαιρεθεί και δέρμα από το κάτω βλέφαρο.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
    Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
     
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ