Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική για Ανανεωμένο και Νεανικό Βλέμμα


Η βλεφαροπλαστική στις μέρες μας αποτελεί μια πολύ συχνή αισθητική επέμβαση για τη βελτίωση της συνολικής όψης του προσώπου και την αναζωογόνηση του βλέμματος και αυτό διότι είναι πλέον ελάχιστα επεμβατική και μπορεί να λάβει μέρος μέσα σε μια ώρα στο χώρο του ιατρείου. Η ανάρρωση είναι ταχεία και ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ημέρες από την επέμβαση ενώ τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι ασθενείς για τη βλεφαροπλαστική

Οποιοσδήποτε άνδρας ή γυναίκας με ηλικία άνω των 30-35 ετών είναι κατάλληλος για βλεφαροπλαστική, αλλά, κυρίως οι άνθρωποι που έχουν αντίστοιχα ιατρικά προβλήματα ή και λειτουργικά θέματα και σταδιακά επιδεινώνονται με την ηλικία. Γενικότερα, όμως, εάν υπάρχει περίσσεια δέρματος στο βλέφαρο ή χαλάρωση και «σακούλες» κάτω από τα μάτια με αποτέλεσμα να έχετε συνεχώς την όψη ενός ταλαιπωρημένου ανθρώπου ή να έχετε δυσκολίες στην τοποθέτηση του make up στα άνω βλέφαρα, τότε είστε κατάλληλος υποψήφιος!

Άνω Βλεφαροπλαστική

Η άνω βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Σε αυτή την επέμβαση αφαιρούμε την περίσσεια του δέρματος καθώς επίσης και λίπος από την έσω συνήθως μεριά του βλεφάρου. Η τομή πρέπει να τοποθετείται ακριβώς στη φυσική πτυχή που έχει το άνω βλέφαρο.

Κάτω βλεφαροπλαστική

Για την κάτω βλεφαροπλαστική υπάρχουν δύο ειδών τομές. Τομή εσωτερικά του βλεφάρου, άρα αποφυγή οποιασδήποτε εξωτερικής τομής. Αυτή η τεχνική γίνεται συνήθως σε πιο νέα άτομα που δεν έχουν περίσσεια δέρματος. Με αυτή την τεχνική αφαιρείται ή ανακατανέμεται η περίσσεια λίπους, που είναι υπεύθυνη για τις λεγόμενες σακούλες. Η δεύτερη τεχνική περιλαμβάνει τομή ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες και στην έξω επιφάνεια του ματιού. Αυτή η τομή είναι κατάλληλη όταν χρειάζεται να αφαιρεθεί και δέρμα από το κάτω βλέφαρο.

Η βλεφαροπλαστική μπορεί να συνδυαστεί με πρόσθετες συνδυαστικές αισθητικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στο πρόσωπο όπως το « brow lift », το « mid face lift » ή τα «foxy eyes».
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

   

  Hot Θεραπείες

  Γιατί εμάς;

  ICON-001b
  Σύντομη διαδικασία
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-003b
  Εξατομικευμένο
  πλάνο θεραπείας
  ICON-004b
  Προσιτό κόστος
  ICON-005b
  Ασφαλής θεραπεία
  με έγκριση FDA
  ICON-006b
  Ανώδυνη μέθοδος
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-007b
  Αμεση επιστροφή
  στις καθημερινές δραστηριότητες
  ICON-008b
  Αριστη εξυπηρέτηση
  και εχεμύθεια
  ICON-009
  Η ομάδα μας αποτελείται
  από γιατρούς και εξιδεικευμένο
  προσωπικό με πολυετή εμπειρία

  Ιατρική Ομάδα

  Σαμούρης Γιώργος

  Επιστημονικός διευθυντής των κλινικών Elite Plastic Surgury είναι ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σαμούρης. Ως πτυχιούχος Ιατρικής έχει πραγματοποιήσει την εκπαίδευση του σε νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας και την ολοκλήρωσε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει επιμελητής του διεθνούς φήμης «St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns» στο Chelmsford του Essex όπου έχει λάβει και εκπαίδευση.

  Έχει εργαστεί ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Με πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διάσημη την αυξητική στήθους, και τις επεμβάσεις προσώπου με πιο διάσημη τη ρινοπλαστική, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

  Στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής αντιμετωπίζει εγκαυματικές νόσους και παρέχει θεραπεία του μελανώματος. Στον τομέα της μικροχειρουργικής παρέχει αποκατάσταση ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου καθώς και την αποκατάσταση μαστού κατόπιν μαστεκτομής.

  Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, και έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

  Ιωάννης Ζάγκος

  Τα τελευταία χρόνια ο Ιωάννης Ζάγκος, έχοντας συνεργαστεί με ιατρεία πλαστικής χειρουργικής, έχει ως κύρια ενασχόληση τις αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες. Χάρη στην πλούσια εμπειρία του στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο να παρέχει με δεξιοτεχνία στους ασθενείς υπηρεσίες σχετικά με την προηγμένη φροντίδα του σώματος, τις αισθητικές θεραπείες και όλες τις μεθόδους για τη βελτίωση του προσώπου και του σώματος που θα οδηγήσουν σε ένα ισορροπημένο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

  Συνεχίζει να ενημερώνεται, αλλά και να εκπαιδεύει συναδέλφους, ώστε να παρέχει τις νεότερες, αναθεωρημένες και ασφαλέστερες υπηρεσίες στους ασθενείς του που θα τους εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά και άρτια αποτελέσματα.

  Cancel
  Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο