ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Θεραπείες Σώματος

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Κρυολιπόλυση Cooltech


Απώλεια Τοπικού Πάχους
Ο στόχος της Αυθεντικής Κρυολιπόλυσης Cooltech Cocoon είναι η μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με την συνδρομή του ελεγχόμενου ψύχους από τα «δύσκολα» σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και τη γυμναστική, όπως μπράτσα, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ανόρθωση Γλουτών


Η Ανόρθωση Γλουτών είναι η επεμβατική μέθοδος lifting του γλουτού ή και των μηρών, σε περίπτωση χαλάρωσης ή μη επιθυμητού μεγέθους των δύο.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μεσοθεραπεία Σώματος


Η Μεσοθεραπεία Σώματος είναι μια αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να αποφύγουν τις χειρουργικές – επεμβατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Διόρθωση Κυτταρίτιδας


Η μεσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικά είδη προβλημάτων, στην πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται για την βελτίωση της υφής του δέρματος, των ρυτίδων, του τοπικού πάχους, των ουλών, της κυτταρίτιδας καθως και της τριχόπτωσης.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αναίμακτη Τοπική Λιποδιάλυση Aqualyx


Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές που εμφανίζουν τοπική συσσώρευση λίπους όπως, βραχίονες, μασχάλες, κοιλιά, μέση, γοφούς, γλουτούς, μηρούς, γόνατα και πηγούνι.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Νήματα Σώματος


Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα Νέας Τεχνολογίας αποτελεί επανάσταση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης μηρών, της χαλάρωσης γλουτών και γονάτων, ενώ αποκαθιστά την χαλάρωση στα μπράτσα, την κοιλιά και επιτυγχάνει ανόρθωση στήθους άμεσα και ανώδυνα.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Υαλουρονικό Σώματος


Το Υαλουρονικό Σώματος Νέας Γενιάς κατά της κυτταρίτιδας θα σας καταπλήξει με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του καθώς πρόκειται για εξειδεικευμένο Υαλουρονικό αποκλειστικά για το σώμα και συγκεκριμένα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αφαίρεση Σπίλων


Ο λόγος που έχουν τόσο μεγάλη σημασία οι σπίλοι είναι το γεγονός ότι ενίοτε αποτελούν το υπόστρωμα πάνω όπου αναπτύσσεται κακόηθες μελάνωμα, ο πλέον επιθετικός κακοήθης όγκος του δέρματος. Τα μελανινοκύτταρα των σπίλων μετατρέπονται σε καρκινικά κυρίως λόγω της επίδρασης της ηλιακής ακτινοβολίας.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

     
    Cancel
    Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο