Υαλουρονικό οξύ

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας - σε ποσοστό 56% - και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται με αποτέλεσμα τον σχηματισμό ρυτίδων, τη μείωση του όγκου των χειλέων καθώς και την όψη κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου.

Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
  Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία


  Ποιο υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιούμε στα ιατρεία?
  Αυτή είναι μία ερώτηση που θα πρέπει να γίνεται από όλους τους ασθενείς προκειμένου να είναι σίγουροι για την ασφάλεια τους, την διάρκεια αλλά και την φυσική όψη του αποτελέσματος. Το υαλουρονικό οξύ το οποίο χρησιμοποιούμε στο ιατρείο είναι κυρίως Σουηδικής προελεύσεως. Είναι η πιο εξελιγμένη πρόταση της επιστημονικής κοινότητας στο χώρο των εμφυτευμάτων, καθώς δεν εμπεριέχει ζωικές ουσίες και τοξίνες και συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων. Αφομοιώνεται πλήρως από τον οργανισμό μας χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο σώμα. Aποτελεί το πιο επιστημονικά τεκμηριωμένο προϊόν υαλουρονικού οξέως στον κόσμο με εκτεταμένες μελέτες που αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Εχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 15 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως τα τελευταία 12 χρόνια. Χρησιμοποιούμε επίσης και άλλες επίσημες εταιρείες υαλουρονικών οξέων.
  Είναι επωδυνη η θεραπεία του υαλουρονικού οξέως?
  Η θεραπεία είνα ανώδυνη ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής αναισθητικής κρέμας για 30 λεπτά πριν την εφαρμογή στην περιοχή. Ειδικά το υαλουρονικό οξύ της Σουηδικής εταιρείας είναι ειδικά επεξεργασμένα με λιδοκαίνη κάνοντας την θεραπεία εντελώς ανώδυνη. Διαρκεια θεραπείας καθώς και αποτελέσματος Η θεραπεία διαρκεί μόλις 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιιστρέψει στην εργασία του αμέσως. Το αποτέλεσμα μίας και μόνης θεραπείας φαίνεται αμέσως και διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο.
  Σε ποιες περιοχες μπορεί να εφαρμοστεί το υαλουρονικό οξύ?
  Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξομάλυνση των γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου, για τη δημιουργία πιο έντονων χειλιών, για το σχηματισμό του περιγράμματος του προσώπου, για την αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και το πηγούνι, καθώς και για την αναζωογόνηση του δέρματος.
  Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό οξυ?
  Δεδομένου ότι πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία πάντα υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης πολύ ήπιων μελανιών καθώς και ήπιου οιδήματος. Στην περίπτωση αυτή η ιατρός σας συνταγογραφεί μία κρέμα για την ταχύτατη απορρόφηση αυτών. Το αποτέλεσμα με τη χρήση υαλουρονικού οξέος είναι απόλυτα φυσικό και κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει τι έχετε κάνει. Απλούστατα το πρόσωπο σας θα φαίνεται πιο φρέσκο, ξεκούραστο και υγιές.
  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Υαλουρονικό οξύ
  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Υαλουρονικό οξύ

  Elite Plastic Surgery & Media

   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
   Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία