Υαλουρονικό οξύ

υαλουρονικό οξύ - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα

Υαλουρονικό οξύ: φυσικό και απαραίτητο συστατικό του ανθρώπινου σώματος

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, απαραίτητο ώστε να διατηρεί το δέρμα νεανικό και ενυδατωμένο. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου χάνεται σε σημαντικό ποσοστό χωρίς να αναπληρώνεται· έτσι το δέρμα μας φαίνεται κουρασμένο, αφυδατωμένο και αδύναμο, με εμφανή απώλεια όγκου και χαλάρωση ενώ οι λεπτές και βαθύτερες πτυχώσεις του δέρματος γίνονται πιο διακριτές. Εκτός από τη χρησιμότητά του στην επαναφορά της νεανικής όψης του δέρματος, το υαλουρονικό οξύ μάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε το περίγραμμα του οβάλ του προσώπου, την ανατομία του ρινικού οστού - επομένως και το σχήμα της μύτης- όπως και τις αναλογίες του σαγονιού.

Τα fillers υαλουρονικού οξέος πετυχαίνουν να αναπληρώσουν αυτό το χαμένο φυσικό συστατικό του οργανισμού μας· όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και σε διαφορετικά σημεία του σώματος.

 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
  Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
   

  Πότε και πώς αξιοποιούμε το υαλουρονικό οξύ

  Η συνήθης ηλικία στην οποία παρατηρείται εμφανώς η έλλειψη του υαλουρονικού οξέος, είναι τα 30 έτη — και άνω. Συνιστάται τότε η αναπλήρωσή του με τη μεθόδο της έγχυσης. Προσοχή όμως: πάντα από τα χέρια ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού η δερματολόγου, και οπωσδήποτε κατόπιν των συμβουλών του.

  Υπάρχουν διάφοροι τύποι υαλουρονικού οξέος που, ανάλογα με το μοριακό τους βάρος, μπορούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά προβλήματα σε πάσχουσες περιοχές του σώματος ή του προσώπου.

  Με γνώμονα την ασφάλεια, στα ιατρεία Elite Plastic Surgery, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής υαλουρονικών fillers που φέρουν την πιστοποίηση  του Παγκόσμιου Οργανισμού Yγείας (FDΑ  Αμερικής).

  Τα σημεία του σώματος που μπορεί να εφαρμοστεί το υαλουρονικό οξύ είναι:

  • Η ρινοπαρειακή αύλακα (γραμμές θλίψης)
  • Η περιοχή γύρω από το στόμα (ρυτίδες καπνιστού)
  • Ο λαιμός (ενυδάτωση και εξάλειψη οριζόντιων ρυτίδων)
  • Η περιοχή γύρω από τα μάτια (πόδι χήνας)
  • Κάτω από τα μάτια (κουρασμένο αφυδατωμένο δέρμα, μαύροι κύκλοι)
  • Και φυσικά τα χείλη όπου, στα ιατρεία μας, πετυχαίνουμε ένα φυσικό, συμμετρικό —και εντυπωσιακό— αποτέλεσμα όσον αφορά την αύξηση του όγκου και τη διόρθωση του περιγράμματος

  Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για γέμισμα και επούλωση ούλων του δέρματος όπως αυτές που προκαλούνται από την ακμή, επιφανειακά τραύματα, ή άλλες αιτίες.
  Στη σύγχρονη πλαστική χειρουργική αξιοποιούμε ακόμα το υαλουρονικό οξύ για να επιτύχουμε διόρθωση και ανόρθωση των γλουτών. Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία που σμιλεύει και επαναφέρει τον χαμένο όγκο.

  Τέλος, χρησιμοποιούμε μία νέα κατηγορία σύγχρονων και εξελιγμένων υαλουρονικών fillers για να διορθώσουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας (κυτταρίτιδα) καλύπτοντάς την. Αυτή η μέθοδος προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Περιοχές Εφαρμογής

  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδώ: Υαλουρονικό οξύ

  Hot Θεραπείες

  Γιατί εμάς;

  ICON-001b
  Σύντομη διαδικασία
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-003b
  Εξατομικευμένο
  πλάνο θεραπείας
  ICON-004b
  Προσιτό κόστος
  ICON-005b
  Ασφαλής θεραπεία
  με έγκριση FDA
  ICON-006b
  Ανώδυνη μέθοδος
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-007b
  Αμεση επιστροφή
  στις καθημερινές δραστηριότητες
  ICON-008b
  Αριστη εξυπηρέτηση
  και εχεμύθεια
  ICON-009
  Η ομάδα μας αποτελείται
  από γιατρούς και εξιδεικευμένο
  προσωπικό με πολυετή εμπειρία
   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
   Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
    
   ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ