Υαλουρονικό οξύ

υαλουρονικό οξύ - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα

Υαλουρονικό οξύ: φυσικό και απαραίτητο συστατικό του ανθρώπινου σώματος

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, απαραίτητο ώστε να διατηρεί το δέρμα νεανικό και ενυδατωμένο. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου χάνεται σε σημαντικό ποσοστό χωρίς να αναπληρώνεται· έτσι το δέρμα μας φαίνεται κουρασμένο, αφυδατωμένο και αδύναμο, με εμφανή απώλεια όγκου και χαλάρωση ενώ οι λεπτές και βαθύτερες πτυχώσεις του δέρματος γίνονται πιο διακριτές. Εκτός από τη χρησιμότητά του στην επαναφορά της νεανικής όψης του δέρματος, το υαλουρονικό οξύ μάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε το περίγραμμα του οβάλ του προσώπου, την ανατομία του ρινικού οστού - επομένως και το σχήμα της μύτης- όπως και τις αναλογίες του σαγονιού.

Τα fillers υαλουρονικού οξέος πετυχαίνουν να αναπληρώσουν αυτό το χαμένο φυσικό συστατικό του οργανισμού μας· όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και σε διαφορετικά σημεία του σώματος.

 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

   

  Πότε και πώς αξιοποιούμε το υαλουρονικό οξύ

  Η συνήθης ηλικία στην οποία παρατηρείται εμφανώς η έλλειψη του υαλουρονικού οξέος, είναι τα 30 έτη — και άνω. Συνιστάται τότε η αναπλήρωσή του με τη μεθόδο της έγχυσης. Προσοχή όμως: πάντα από τα χέρια ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού η δερματολόγου, και οπωσδήποτε κατόπιν των συμβουλών του.

  Υπάρχουν διάφοροι τύποι υαλουρονικού οξέος που, ανάλογα με το μοριακό τους βάρος, μπορούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά προβλήματα σε πάσχουσες περιοχές του σώματος ή του προσώπου.

  Με γνώμονα την ασφάλεια, στα ιατρεία Elite Plastic Surgery, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής υαλουρονικών fillers που φέρουν την πιστοποίηση  του Παγκόσμιου Οργανισμού Yγείας (FDΑ  Αμερικής).

  Τα σημεία του σώματος που μπορεί να εφαρμοστεί το υαλουρονικό οξύ είναι:

  • Η ρινοπαρειακή αύλακα (γραμμές θλίψης)
  • Η περιοχή γύρω από το στόμα (ρυτίδες καπνιστού)
  • Ο λαιμός (ενυδάτωση και εξάλειψη οριζόντιων ρυτίδων)
  • Η περιοχή γύρω από τα μάτια (πόδι χήνας)
  • Κάτω από τα μάτια (κουρασμένο αφυδατωμένο δέρμα, μαύροι κύκλοι)
  • Και φυσικά τα χείλη όπου, στα ιατρεία μας, πετυχαίνουμε ένα φυσικό, συμμετρικό —και εντυπωσιακό— αποτέλεσμα όσον αφορά την αύξηση του όγκου και τη διόρθωση του περιγράμματος

  Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για γέμισμα και επούλωση ούλων του δέρματος όπως αυτές που προκαλούνται από την ακμή, επιφανειακά τραύματα, ή άλλες αιτίες.
  Στη σύγχρονη πλαστική χειρουργική αξιοποιούμε ακόμα το υαλουρονικό οξύ για να επιτύχουμε διόρθωση και ανόρθωση των γλουτών. Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία που σμιλεύει και επαναφέρει τον χαμένο όγκο.

  Τέλος, χρησιμοποιούμε μία νέα κατηγορία σύγχρονων και εξελιγμένων υαλουρονικών fillers για να διορθώσουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας (κυτταρίτιδα) καλύπτοντάς την. Αυτή η μέθοδος προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Περιοχές Εφαρμογής

  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδώ: Υαλουρονικό οξύ

  Hot Θεραπείες

  ICON-001b
  Σύντομη διαδικασία
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-003b
  Εξατομικευμένο
  πλάνο θεραπείας
  ICON-004b
  Προσιτό κόστος
  ICON-005b
  Ασφαλής θεραπεία
  με έγκριση FDA
  ICON-006b
  Ανώδυνη μέθοδος
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-007b
  Αμεση επιστροφή
  στις καθημερινές δραστηριότητες
  ICON-008b
  Αριστη εξυπηρέτηση
  και εχεμύθεια
  ICON-009
  Η ομάδα μας αποτελείται
  από γιατρούς και εξιδεικευμένο
  προσωπικό με πολυετή εμπειρία
   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

    

   Η Ιατρική Ομάδα

   Σαμούρης Γιώργος

   Επιστημονικός διευθυντής των κλινικών Elite Plastic Surgury είναι ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σαμούρης. Ως πτυχιούχος Ιατρικής έχει πραγματοποιήσει την εκπαίδευση του σε νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας και την ολοκλήρωσε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει επιμελητής του διεθνούς φήμης «St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns» στο Chelmsford του Essex όπου έχει λάβει και εκπαίδευση.

   Έχει εργαστεί ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Με πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διάσημη την αυξητική στήθους, και τις επεμβάσεις προσώπου με πιο διάσημη τη ρινοπλαστική, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

   Στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής αντιμετωπίζει εγκαυματικές νόσους και παρέχει θεραπεία του μελανώματος. Στον τομέα της μικροχειρουργικής παρέχει αποκατάσταση ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου καθώς και την αποκατάσταση μαστού κατόπιν μαστεκτομής.

   Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, και έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

   Ιωάννης Ζάγκος

   Τα τελευταία χρόνια ο Ιωάννης Ζάγκος, έχοντας συνεργαστεί με ιατρεία πλαστικής χειρουργικής, έχει ως κύρια ενασχόληση τις αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες. Χάρη στην πλούσια εμπειρία του στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο να παρέχει με δεξιοτεχνία στους ασθενείς υπηρεσίες σχετικά με την προηγμένη φροντίδα του σώματος, τις αισθητικές θεραπείες και όλες τις μεθόδους για τη βελτίωση του προσώπου και του σώματος που θα οδηγήσουν σε ένα ισορροπημένο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

   Συνεχίζει να ενημερώνεται, αλλά και να εκπαιδεύει συναδέλφους, ώστε να παρέχει τις νεότερες, αναθεωρημένες και ασφαλέστερες υπηρεσίες στους ασθενείς του που θα τους εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά και άρτια αποτελέσματα.

   Cancel
   Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο