Υαλουρονικό Οξύ Χείλη

Υαλουρονικό Οξύ Χείλη - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα
Το υαλουρονικό οξύ προσφέρει την πιο σύγχρονη και ασφαλή μέθοδο αυξητικής για τα χείλη σας. Με τη διαδικασία της έγχυσης, δίνουμε στα χείλη σαρκώδη και φυσικά ενυδατωμένη όψη, ενώ μπορούμε να επιτύχουμε ακριβώς το σχήμα που επιθυμείτε και τον όγκο που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας πρόσωπο.

Ο πλαστικός χειρουργός μας θα σας συμβουλεύσει και θα σας βοηθήσει. Σε συνεργασία μαζί του, θα μπορέσετε να επιλέξετε το ιδανικό filler υαλουρονικού οξέος που σας ταιριάζει ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό, ή να δείχνει ψεύτικο, αλλά φυσικό: να τονίζει τη θηλυκότητά σας και να αναδεικνύει σωστά τις αναλογίες του προσώπου σας.

Στις κλινικές Elite Plastic Surgery συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής υαλουρονικών fillers. Επιλέγουμε αυστηρά και χρησιμοποιούμε μόνο απολύτως ασφαλή προϊόντα που φέρουν την πιστοποίηση  του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (FDA Αμερικής). Η μέθοδος έγχυσης υαλουρονικού οξέως στα χείλη είναι πια ανώδυνη αφού τα σύγχρονα fillers που χρησιμοποιούμε περιέχουν λιδοκαΐνη· ουσία η οποία με την αναισθητική της δράση εξαλείφει τον πόνο στα σημεία εφαρμογής.

 

Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

   
  Το υαλουρονικό οξύ στα χείλη εφαρμόζεται στις κλινικές μας στους ειδικούς χώρους που έχουμε επιμεληθεί και τηρούν τις κατάλληλες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής. Η διαδικασία γίνεται στα χείλη ενέσιμα και διαρκεί, το ανώτατο, μισή ώρα.

  Η μέθοδος ολοκληρώνεται σε μία συνεδρία ενώ σε ειδικές περιπτώσεις ενδέχεται να χρειαστεί δεύτερη συνεδρία προκειμένου να πετύχουμε το ακριβές αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Μετά τη θεραπεία είναι φυσιολογικό να αναμένουμε έναν τοπικό οιδηματώδη ερεθισμό στην περιοχή ο οποίος όμως υποχωρεί μέσα σε 48 ώρες.

  Το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί 6 έως 24 μήνες και εξαρτάται πάντα από το υαλουρονικό filler που θα επιλέξετε έπειτα από την καθοδήγηση του πλαστικού χειρουργού σας.

  Για να δώσετε στα χείλη σας το ιδανικό σχήμα και όγκο, εμφάνιση φυσική και υγιή, εκμεταλλευτείτε το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και ζητείστε τις συμβουλές των πλαστικών χειρουργών μας.

  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Υαλουρονικό Οξύ Χείλη
   
  • Χρόνος Θεραπείας: 10-30 λεπτά
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: Έως και χρόνια
  • Επίπεδο Πόνου: Χωρίς πόνο
  • Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Άμεσα
  • Τεχνική: Αναίμακτη
  • Αναισθησία: Χωρίς
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
   

  Hot Θεραπείες

  mesotherapeiaoffer
  DERMA PEN
  βαβυ βτχ
  YALOYRONIKO-2022 MAR

  Γιατί εμάς;

  ICON-001b
  Σύντομη διαδικασία
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-003b
  Εξατομικευμένο
  πλάνο θεραπείας
  ICON-004b
  Προσιτό κόστος
  ICON-005b
  Ασφαλής θεραπεία
  με έγκριση FDA
  ICON-006b
  Ανώδυνη μέθοδος
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-007b
  Αμεση επιστροφή
  στις καθημερινές δραστηριότητες
  ICON-008b
  Αριστη εξυπηρέτηση
  και εχεμύθεια
  ICON-009
  Η ομάδα μας αποτελείται
  από γιατρούς και εξιδεικευμένο
  προσωπικό με πολυετή εμπειρία
   

  Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

    

   Η Ιατρική Ομάδα

   Σαμούρης Γιώργος

   Επιστημονικός διευθυντής των κλινικών Elite Plastic Surgury είναι ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σαμούρης. Ως πτυχιούχος Ιατρικής έχει πραγματοποιήσει την εκπαίδευση του σε νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας και την ολοκλήρωσε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει επιμελητής του διεθνούς φήμης «St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns» στο Chelmsford του Essex όπου έχει λάβει και εκπαίδευση.

   Έχει εργαστεί ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Με πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διάσημη την αυξητική στήθους, και τις επεμβάσεις προσώπου με πιο διάσημη τη ρινοπλαστική, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

   Στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής αντιμετωπίζει εγκαυματικές νόσους και παρέχει θεραπεία του μελανώματος. Στον τομέα της μικροχειρουργικής παρέχει αποκατάσταση ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου καθώς και την αποκατάσταση μαστού κατόπιν μαστεκτομής.

   Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, και έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

   Ιωάννης Ζάγκος

   Τα τελευταία χρόνια ο Ιωάννης Ζάγκος, έχοντας συνεργαστεί με ιατρεία πλαστικής χειρουργικής, έχει ως κύρια ενασχόληση τις αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες. Χάρη στην πλούσια εμπειρία του στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο να παρέχει με δεξιοτεχνία στους ασθενείς υπηρεσίες σχετικά με την προηγμένη φροντίδα του σώματος, τις αισθητικές θεραπείες και όλες τις μεθόδους για τη βελτίωση του προσώπου και του σώματος που θα οδηγήσουν σε ένα ισορροπημένο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

   Συνεχίζει να ενημερώνεται, αλλά και να εκπαιδεύει συναδέλφους, ώστε να παρέχει τις νεότερες, αναθεωρημένες και ασφαλέστερες υπηρεσίες στους ασθενείς του που θα τους εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά και άρτια αποτελέσματα.

   Cancel
   Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο