Dermapen Προσώπου

Dermapen Προσώπου - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα

Τσιμπήματα Ομορφιάς

Με τη νέα τεχνολογία dermapen μπορείτε να απαλλαγείτε από τα σημάδια του δέρματος που σας προσθέτουν χρόνια, χρησιμοποιώντας το κολλαγόνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό σας. To dermapen είναι μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου που χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στυλό για να πραγματοποιήσει άμεση διαδερμία. Η συσκευή αυτή δημιουργεί μικρές οπές σε μέγεθος καρφίτσας κάτω από το δέρμα τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει. Με την παραγωγή των ουσιών αυτών, που είναι βασικές για την υγεία της επιδερμίδας, επιτυγχάνεται η βελτίωση των μικροατελειών, η σύσφιξη δέρματος και η ανόρθωση του προσώπου. Η θεραπεία είναι μοναδική στο είδος της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος. Δεν θα πιστεύετε πως κάτι τόσο μικρό μπορεί να επιφέρει μία τόσο θετική αλλαγή στην εμφάνιση του προσώπου σας και η διάρκεια των αποτελεσμάτων του είναι σίγουρο πως θα σας εντυπωσιάσει.

Το Mαγικο στυλό
Το Dermapen προσώπου αποτελεί τη νέα γενιά στον βελονισμό (needling) και το rolling του δέρματος. Για την ακρίβεια αποτελεί μία ελάχιστα επεμβατική και απόλυτα ελεγχόμενη μέθοδο άμεσης διαδερμίας (micro-pen-needling). Πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία που συμβάλλει στην επανόρθωση των ουλών και των ρυτίδων, με τρόπο ανώδυνο και χωρίς το οικονομικό βάρος και την επεμβατικότητα των μεθόδων Laser. Το dermapen έχει το μέγεθος και το σχήμα ενός χοντρού στυλό το οποίο επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό και τον Δερματολόγο μεγάλη άνεση κινήσεων από τη μία, ενώ παράλληλα του δίνει την δυνατότητα να στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Το μικρό θαυματουργό στυλό της dermapen μπορεί να αντιμετωπίσει με ακρίβεια χιλιοστού, τα ενοχλητικά σημάδια ακμής, τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες. Ακόμα, παρέχει την αποτελεσματική επανόρθωση των ουλών από τις χειρουργικές επεμβάσεις, από ατυχήματα ή από κάψιμο του δέρματος. Ουσιαστικά, το dermapen είναι συσκευή – στυλό με πολύ λεπτές και μικροσκοπικές βελόνες στην άκρη του. Αυτές κυλούν κάθετα πάνω στην επιδερμίδα, εναποθέτοντας απειροελάχιστα μικρές τρυπούλες (ακίδες), καθώς το dermapen προχωρά σε αυτήν. Οι βελόνες μπορούν να διαπεράσουν το δέρμα σε βάθος 1 έως 2 χιλιοστά, με το βάθος διείσδυσης της θεραπείας να ρυθμίζεται σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος και ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε βλάβης. Η κάθε βελόνα που τρυπά ελαφρά το δέρμα προκαλεί τη διάσπαση του κολλαγόνου και άλλων συστατικών οδηγώντας με τον τρόπο αυτό στην σταδιακή ανάπλαση του δέρματος. Καθώς στοχεύει απευθείας στα προβληματικά σημεία επιτυγχάνει την επανόρθωση των ουλών και των ρυτίδων χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο πρόσωπο. Έτσι η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη (1-2 ημέρες αποθεραπεία).


 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
   
   
  • Χρόνος Θεραπείας: 3-5 λεπτά
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: Χωρίς πόνο
  • Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: σε 24 ώρες
  • Τεχνική: Αναίμακτη
  • Αναισθησία: Τοπική
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
   

  Hot Θεραπείες

  Κολλαγόνο: Για να είσαι και να νιώθεις όμορφη
  Γνωρίζουμε ήδη πως το κολλαγόνο αποτελεί ένα από τα δομικά συστατικά του δέρματος. Όσο περισσότερο κολλαγόνο υπάρχει στο δέρμα, τόσο πιο ελαστική, με καλύτερη υφή και λιγότερες ρυτίδες είναι η επιδερμίδα. Με το πέρασμα του χρόνου το κολλαγόνο ελαττώνεται και η απουσία του είναι ορατή. Το πρόσωπο χάνει τον όγκο και την νεανική φρεσκάδα του και καθώς λεπταίνει δημιουργούνται σε αυτό πτυχώσεις, ρυτίδες και γραμμές. Γι’ αυτό και το dermapen προσώπου είναι τόσο σημαντικό, επειδή έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί τη διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, ο οποίος παράγει τις ουσίες που χρειάζεται. Μέσω της μικροσκοπικής διάτρησης που προκαλεί διεγείρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, συστατικά τα οποία επουλώνοντας τους νέους «τραυματισμούς», προσφέρουν και την βελτίωση των παλαιότερων βλαβών και ατελειών του δέρματος. Στα Elite Plastic Surgery κινούμενοι με γνώμονα τις πρωτοποριακές τεχνολογίες που παρέχει σήμερα η αναγεννητική ιατρική, ενδυναμώνουμε περαιτέρω τους μηχανισμούς της ανάπλασης του δέρματος με την έγχυση των δικών σας αιμοπεταλίων. Η έγχυση πραγματοποιείται προς το τέλος της διαδικασίας. Εκμεταλλευόμενοι τα μικρά κανάλια που έχει δημιουργήσει ο μικροβελονισμός στο δέρμα, εγχέουμε στην δίοδο που έχει ανοίξει αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι πυροδοτούν την παραγωγή και την συγκέντρωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η αυξημένη απαλότητα, η ελαστικότητα και η λάμψη είναι τα τυπικά οφέλη.
  Με την συνδυαστική θεραπεία το ρολόι της γήρανσης γυρνάει αντίστροφα, ενώ για τα σημάδια ακμής και τις ουλές, τα αποτελέσματα είναι ισάξια άλλων επεμβατικότερων θεραπειών, όπως τα χημικά peeling και η δερμοαπόξεση. Το dermapen με έγχυση αυξητικών παραγόντων αποτελεί μία ιδανική θεραπεία για τα άτομα που έχουν προχωρήσει ήδη σε χημικά peeling και επιθυμούν να τελειοποιήσουν τα αποτελέσματά τους. Η διαδικασία του dermapen προσώπου είναι εξατομικευμένη και πραγματοποιείται κατόπιν ιατρικής αξιολόγησης του κάθε δέρματος και των αναγκών του. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από τη μέθοδο αυτή είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων της, η οποία φτάνει έως και τα 10 χρόνια.

  Γιατί εμάς;

  ICON-001b
  Σύντομη διαδικασία
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-003b
  Εξατομικευμένο
  πλάνο θεραπείας
  ICON-004b
  Προσιτό κόστος
  ICON-005b
  Ασφαλής θεραπεία
  με έγκριση FDA
  ICON-006b
  Ανώδυνη μέθοδος
  χωρίς παρενέργειες
  ICON-007b
  Αμεση επιστροφή
  στις καθημερινές δραστηριότητες
  ICON-008b
  Αριστη εξυπηρέτηση
  και εχεμύθεια
  ICON-009
  Η ομάδα μας αποτελείται
  από γιατρούς και εξιδεικευμένο
  προσωπικό με πολυετή εμπειρία
   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
    
   Cancel
   Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο