Μη Χειρουργικές Θεραπείες

Θεραπείες Προσώπου

botox-therapeia-antigiransis

Θεραπεία Νευροτοξίνης


Θεραπεία Αντιγήρανσης
Η νευροτοξίνη τύπου Α ή αλλαντική τοξίνη είναι μια πρωτείνη, η οποία δρα επάνω στο μυ, αναστέλλοντας τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και εμποδίζοντας τις συσπάσεις.
ayksitiki-xeilion-yaloyroniko

Αυξητική Χειλιών


Αυξητική Χειλιών με Υαλουρονικό
Το υαλουρονικο οξύ είναι μια πρωτεΐνη υγρού τύπου που υπάρχει φυσιολογικά στο δέρμα και αποθηκεύει το νερό, δίνοντας έτσι εκτός από σχήμα και έναν όγκο στα χείλη.
face-lifting

Υαλουρονικό Οξύ


Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας - σε ποσοστό 56% - και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.
nimata-prosopou

Νήματα Προσώπου


Νικήστε το χρόνο με αναίμακτο Lifting με νήματα PDO & COG χωρίς χειρουργείο,η τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου & του σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας.
ximiko-peeling

Χημικό Peeling


Το Χημικό Peeling είναι μία θεραπεία στην οποία ένα διάλυμα οξέος χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τα κατεστραμμένα εξωτερικά στρώματα του δέρματος.
mesotherapeia-proswpou-autologh

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία


Η Αυτόλογη είναι μια νέα αντιγηραντική τεχνική για την αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος.
mesotherapeia-prosopou

Μεσοθεραπεία Προσώπου


Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μια ευρέως διαδεδομένη, αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος.
diamond-therapy

Diamond Therapy


Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι (DIAMOND THERAPY) είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα.
dermapen

DermaPen Προσώπου


Τσιμπήματα Ομορφιάς
To dermapen είναι μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου που χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στυλό για να πραγματοποιήσει άμεση διαδερμία.
mandeliko-peeling

Μανδέλικο Peeling


Το μανδελικό οξύ(πήλινγκ) ανήκει στην οικογένεια των άλφα υδροξύ οξέων ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του προσώπου, της ροδόχρους νόσου και της υπερμελάχρωσης του δέρματος.
ecopeel

Μικροδερμοαπόξεση Eco Peel


Πρόκειται για ένα βαθύ μηχανικό πήλινγκ του προσώπου όσο και του σώματος χωρίς την χρήση ατμού αλλα με την χρήση ειδικών μικροκρυστάλλων.Θεραπεία ανανέωσης προσώπου και ουλών ακμής με Δερμαπόξεση Μικροκρυστάλλων.
iatrikos-katharismos

Ιατρικός Καθαρισμός Προσώπου


Είναι ίσως η πιο κλασική θεραπεία αισθητικής, που δεν μπορεί να υποκατασταθεί από πολύπλοκα μηχανήματα και καινοτόμες θεραπείες.
Χρειάζεται μονάχα σωστή προετοιμασία του δέρματος, εμπειρία για τη σωστή εφαρμογή πίεσης κατά την διάνοιξη των πόρων, φροντίδα της επιδερμίδας μετά την θεραπεία και φυσικά προσοχή στις συνθήκες υγιεινής.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Font Resize
Contrast