Υαλουρονικό Οξύ – Παρενέργειες

Candela Laser Alexandrite – Αποτρίχωση
28 Νοεμβρίου 2018
Αποτριχωση με λειζερ Candela Alexandrite
29 Νοεμβρίου 2018

Οι παρενέργειες του υαλουρονικού οξέος επομένως είναι πάρα πολύ σπάνιες αφού εφαρμόζεται από τον Πλαστικό Χειρουργό ή τον Δερματολόγο και όλες είναι πλήρως ελεγχόμενες, οι 4 παρενέργειες που σπανίως εμφανίζονται λοιπόν είναι οι εξής:

  1. Αλλεργική αντίδραση η οποία και εκδηλώνεται με μικρό οίδημα και μικρή ερυθρότητα στην περιοχή που γίνεται η χρήση του υαλουρονικού οξέως και αντιμετωπίζεται εύκολα και γρήγορα με χρήση κορτικοστεροειδών.
  2. Φλεγμονή, αν οι κανόνες υγιεινής δεν εφαρμόνται και αντιμετωπίζεται εξίσου με λήψη αντιβιοτικών.
  3. Μελανιά ήπια στο σημείο της εφαρμογής η οποία όμως φεύγει γρήγορα με την χρήση παγοθεραπείας.
  4. Υπερβολική απαίτηση από τον Ασθενή για υπερβολικό αποτέλεσμα και αντιμετωπίζεται με την έγχυση υαλουρονιδάσης αλοιφής τοπικά (άμεσο αντίδοτο του υαλουρονικού οξέος), στις κλινικές μας προστατεύουμε τους ασθενείς μας από το υπερβολικό αποτέλεσμα γιατί ζητούμενο για εμάς είναι το άρτιο αποτέλεσμα και όχι το περαιτέρω κέρδος, το τονίζουμε αυτό διότι πολλοί παραιατρικοί χώροι που αυτοονομάζονται ιατρεία έχουν ένα και μοναδικό ζητούμενο το οποίο είναι το κέρδος αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του εκάστοτε ασθενή.

Το υαλουρονικό οξύ που εφαρμόζουμε στις κλινικές μας είναι υαλουρονικά τα οποία είναι με συμβόλαιο πιστοποίημένα από Ευρωπαϊκούς και Αμερικανικούς φορείς (FDA Aμερικής) που εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια στην χρήση του υαλουρονικού οξέως.
Επιπλέον στα ιατρεία μας η θεραπεία γίνεται αποκλειστικά και μόνο από πλαστικό χειρουργό ή Δερματολόγο οι οποίοι είναι και οι μόνοι εξειδικευμένοι επιστημονικά ιατροί και άμεσα υπεύθυνοι για την σωστή και ασφαλή χρήση του υαλουρονικού οξέος στις κλινικές μας.

Υαλουρονικό Οξύ – Εφαρμογές

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο