Αναίμακτη Τοπική Λιποδιάλυση Aqualyx

ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣΗ αναίμακτη τοπική λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με το διάλυμα Aqualyx. Πρόκειται για μικροζελατινώδες διάλυμα που περιέχει μόρια της οικογένειας του δεοξυχολανικού οξέος που έχουνε λιποδιαλυτική δράση. Με ειδικά σχεδιασμένες βελόνες και με ενδολιπική έγχυση, εγχέεται στο υποδόριο λίπος και διαλύει τα λιποκύτταρα καταστρέφοντας τα μόνιμα. Τα λιπίδια τα οποία απελευθερώνονται αποβάλλονται στη συνέχεια μέσω της λέμφου. Το Aqualyx είναι το μόνο ενέσιμο εγκεκριμένο προιόν παγκοσμίως, για την μη χειρουργική μείωση του τοπικού λίπους. Χρησιμοποιείται από το 2009 χωρίς να έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές που εμφανίζουν τοπική συσσώρευση λίπους όπως, βραχίονες, μασχάλες, κοιλιά, μέση, γοφούς, γλουτούς, μηρούς, γόνατα και πηγούνι.

Η θεραπεία έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν εφαρμόζεται σε ασθενείς με μεσαίο σωματικό βάρος ή ελαφρώς υπέρβαρους, που παρουσιάζουνε σε ορισμένες ανατομικές περιοχές τοπική συσσώρευση λίπους το οποίο δεν εξαφανίζεται με δίαιτα και σωματική άσκηση.

Οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι συνήθως 3-5 ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, με μεσοδιαστήματα μεταξύ τους 1 εβδομάδας αν πρόκειται για διαφορετικά σημεία που γίνεται η εφαρμογή ενώ αν πρόκειται για το ίδιο σημείο τα προβλεπόμενα μεσοδιαστήματα είναι στις 3 εβδομάδες .

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ασφαλής, μη επεμβατική, με μικρό αριθμό συνεδριών για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Μετά την συνεδρία μπορούμε να επιστρέψουμε στις δραστηριότητες μας άμεσα.

Η θεραπεία δεν ενδείκνυται στην κύηση, σε άτομα με ιστορικό αλλεργιών, οξείων ή χρόνιων δερματοπαθειών και αυτοάνοσων νοσημάτων.

Ποια είναι η προτεινόμενη δοσολογία ανα περιοχή
H δοσολογία εξαρτάται αποκλειστικά από το μέγεθος της λιποαποθήκης, δεν πρέπει όμως να υπερβαίνετε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ημερήσια δόση.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ AQUALYX ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Μετά από 1 εβδομάδα επιτρέπεται να εφαρμοστεί ξανά το φάρμακο σε εκ νέου υπό θεραπεία περιοχή.

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Η πρώτη αξιολόγηση του αποτελέσματος συνιστάται να γίνεται 45 ημέρες μετά την πρώτη εφαρμογή, δηλαδή πριν εφαρμοστεί η 3η συνεδρία.

ΠΟΙΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
Το Aqualyx δημιουργεί λιποδιάλυση στο λιπώδη ιστό.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Όλα τα συνωδά συμπτώματα της θεραπείας όπως ερυθρότητα, εκχυμώσεις, τα οποία υποχωρούν σε περίπου 5 ημέρες.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ AQUALYX
Σε όλους τους ασθενείς από 18-60 χρονών μπορεί να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη θεραπεία.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Όλες οι λιποαποθήκες.

ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Προκειμένου να μειωθεί το οποιοδήποτε δυσάρεστο προς τον ασθενή σύμπτωμα συνιστάται η χορήγηση παυσίπονου ή αντιφλεγμονώδους και η τοπική εφαρμογή κρύων κομπρεσών. Επιπλέον προτείνεται να ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Αναίμακτη Τοπική Λιποδιάλυση Aqualyx

Elite Plastic Surgery & Media

18 Ιουλίου 2020

Η Βάνα Μπάρμπα στα ιατρεία Elite Plastic Surgery

2 Σεπτεμβρίου 2018

Η Παναγιώτα Βλαντή στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα

22 Ιανουαρίου 2018

Η Παναγιώτα Βλαντή επιλέγει το Elite Plastic Surgery

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ELITE PLASTIC SURGERY ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ LASER […]

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία