Ανόρθωση Γλουτών

Ανόρθωση Γλουτών - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα
Η Ανόρθωση Γλουτών είναι η επεμβατική μέθοδος lifting του γλουτού ή και των μηρών, σε περίπτωση χαλάρωσης ή μη επιθυμητού μεγέθους των δύο. Μια βασική μέθοδο που χρησιμοποιούμε στα Elite Plastic Surgery με πολύ καλό αποτέλεσμα και που χρησιμοποιείτε στην πλαστική χειρουργική για την αυξητική γλουτών είναι η τοποθέτηση εμφυτευμάτων (Fillers), όπως το Macrolane. Στην Ανόρθωση Γλουτών ο Χειρουργός τοποθετεί εμφυτεύματα (Fillers), αυτή η τεχνική είναι μια εύκολη διαδικασία, χωρίς χειρουργείο, που προσφέρει άμεσα ορατά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το εμφύτευμα εγχέεται μέσω ένεσης στο δέρμα στις κατάλληλες ποσότητες αναλόγως το εκάστοτε περιστατικό και τι ανάγκη υπάρχει.

Τι είναι το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως (Ανόρθωση Γλουτών);
Είναι ένα προϊόν, το οποίο βασίζεται στο γνωστό από χρόνια στην ιατρική υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό συστατικό του σώματός μας. Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ως στοιχείο στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας σε ποσοστό 54-58%, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα, ενώ είναι απαραίτητο προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό. Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται. Αυτό το κενό καλύπτει το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως, αποτελώντας την μοναδική ασφαλή λύση στη μη χειρουργική διαμόρφωση σωματικών δυσμορφιών και τελειοποίηση των σωματικών αναλογιών. Το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος. Το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως είναι βιοδιασπώμενο.
Που εφαρμόζεται η θεραπεία;
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα σημεία του σώματος που χρειάζονται ενίσχυση, βελτίωση και αρμονική αποκατάσταση ελλειμμάτων. Έτσι λοιπόν, το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως έχει ένδειξη στην αποκατάσταση και αύξηση ελλειμμάτων του σωματικού όγκου και στην βελτίωση σωματικών επιφανειών όπως σε γλουτούς, μηρούς, γάμπες αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη του κορμού. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην διόρθωση των σωματικών ατελειών μετά από χειρουργικές ουλές ή αποτυχημένες λιποαναρροφήσεις. Τέλος, μια νέα εφαρμογή είναι η δημιουργία της εμφάνισης γυμνασμένου σώματος.

 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
  Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
   

  Hot Θεραπείες

  Γιατί εμάς;

  iatriko

  Εξειδικευμένο Προσωπικό

  Η ομάδας μας αποτελείται από γιατρούς και εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία.
  price-1

  Ασυναγώνιστες Τιμές

  Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές
  doctor-1

  Ασφάλεια

  Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα βασισμένα στα παγκόσμια standards
  mati-1

  Ιδιωτικότητα

  Καταλαβαίνουμε την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα. Οι θεραπείες μας διεξάγονται σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους.
  Πως εφαρμόζεται η Θεραπεία;
  Τις περισσότερες φορές, πραγματοποιείται τοπική αναισθησία στην περιοχή εφαρμογής, ενώ η συνολική διαδικασία διαρκεί από 30 λεπτά έως 1 ώρα ανάλογα με τις ανάγκες της θεραπείας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και συνάμα εντυπωσιακό.
  Είναι ασφαλής η Θεραπεία;
  Η Θεραπεία είναι μια ασφαλής θεραπεία αξιολογημένη με τα νέα δεδομένα της ιατρικής και συγκεκριμένα της πλαστικής χειρουργικής. Όπως είπαμε παραπάνω, το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος, πλήρως βιοδιασπώμενο. Αποτελεί ένα αυστηρά πιστοποιημένο προϊόν, εγκεκριμένο (CE) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με ασφάλεια χρήσης η οποία όπως προείπαμε επιβεβαιώνεται και με κλινικές μελέτες σε Ευρώπη και Αμερική. Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται στο ιατρείο, από πιστοποιημένο Πλαστικό Χειρουργό.
  Είναι επώδυνη η Θεραπεία;
  Η Θεραπεία είναι μια αρκετά σύντομη, μη επεμβατική διαδικασία,που εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία και δεν έχει χειρουργικές ουλές. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι πράγματι πολύ γρήγορος και οριστικοποιείται σε ελάχιστες ημέρες. Μετά τη θεραπεία, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και την ποσότητα του gel που εγχύεται, μπορεί να υπάρξει τοπικός ερεθισμός που υποχωρεί πολύ σύντομα.Αναγκαίο είναι για λίγες μόλις ημέρες μετά την θεραπεία να αποφύγετε την έντονη άσκηση. Από την επόμενη κιόλας ημέρα της εφαρμογής, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
  Πόσο καιρό διαρκούν τα αισθητικά αποτελέσματα;
  Τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο από ένα έτος και είναι εντυπωσιακά. Το gel βιοδασπάται σε αργούς ρυθμούς, με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο από τον οργανισμό. Η εφαρμογή μπορεί να επαναληφθεί σε 12-15 μήνες.
  Οι συνεργάτες γιατροί των Elite Plastic Surgery είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες και να σας φροντίσουν με ασφάλεια !

   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
   Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
    
   ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ