Μεσοθεραπεία Σώματος - Μεσοθεραπεια Λιπολυσης

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ


Η Μεσοθεραπεία Σώματος είναι μια αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να αποφύγουν τις χειρουργικές – επεμβατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.Η θεραπεία συμβάλλει στην τοπική λιποδιάλυση και στη μείωση της κυτταρίτιδας αφήνοντας το δέρμα σμιλευμένο και σφριγηλό.

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Σώματος & πώς εφαρμόζεται;
Η ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος είναι μια πολύ αποτελεσματική,ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική η οποία περιλαμβάνει την υποδόρια έγχυση ορισμένων ουσιών μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας, ενώ δεν απαιτείται αναισθησία.
Οι πολλαπλοί νυγμοί διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ ταυτόχρονα εισχωρούν στο δέρμα ουσίες με λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ιδιότητες, που στοχεύουν στους υποδοχείς των λιποκυττάρων, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή λίπους και την απώλεια λίπους, με αποτέλεσμα την λιποδιάλυση, τη μείωση της κυτταρίτιδας και την σύσφιξη της πάσχουσας περιοχής σώματος.
Οι κυριότερες ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι φωσφατιδυλοχολίνη σε συνδυασμό με τον διαλύτη της το δεοξυχολικό οξύ, L-Carnitine, οργανικό πυρίτιο και εκχύλισμα αγκινάρας.
Στα ιατρεία μας η Μεσοθεραπεία σώματος γίνεται μόνο απο τους ιατρούς μας Πλαστικό χειρουργό ή Δερματολόγο άμεση συνεργάτη του πλαστικού μας αναλόγως με τις εξατομικευμένες ανάγκες του σώματος του κάθε ασθενούς, δημιουργεί ένα εξειδικευμένο κοκτέιλ ουσιών και σχεδιάζει το πρωτόκολλο της θεραπείας.

Πού εφαρμόζεται η θεραπεία;
Η θεραπεία συστήνεται για τις περιοχές που παρατηρείται συσσώρευση λίπους, η οποία δεν αντιμετωπίζεται μόνο με τη διατροφή ή την άσκηση.
Τέτοιες περιοχές είναι η κοιλιά, οι γλουτοί, οι μηροί και τα γόνατα.
Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;
Μετά τη θεραπεία οι ασθενείς παρατηρούν ότι παράλληλα με την απώλεια λίπους τοπικά, το δέρμα δείχνει και πιο νεανικό και σφιχτό, ενώ βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος.
Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσο και ολοκληρώνεται μετά από 3-6 συνεδρίες.
Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες και το μέγεθος του προβλήματος του κάθε ασθενούς.
Η Μεσοθεραπεία σώματος είναι η ιδανική λυση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Μεσοθεραπεία Σώματος

 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

    Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά
    Συμφωνώ το τηλέφωνο να χρησιμοποιηθεί για απάντηση & για μελλοντική επικοινωνία
     
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ