Μεσοθεραπεία Σώματος

Μεσοθεραπεία Σώματος- Elite Plastic Surgery στην Αθήνα
Πρόκειται για ενέσιμη διαδικασία επαναφοράς της φυσικής κατάστασης του δέρματος, που πραγματοποιείται με έγχυση λιποδιαλυτικών ουσιών στα κατάλληλα σημεία του σώματος όπως είναι οι βραχίονες, η κοιλιά, οι γλουτοί, τα γόνατα, και οι μηροί.

Η μεσοθεραπεία σώματος στην Elite Plastic Surgery είναι μια ανώδυνη διαδικασία: κάτω από τη φροντίδα εξειδικευμένου και έμπειρου ιατρικού προσωπικού, η τοποθέτηση της απαιτούμενης ποσότητας των λιποδιαλυτικών ουσιών γίνεται με λεπτή βελόνα στο μεσόδερμα.

Οι κυριότερες λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ουσίες που χρησιμοποιούμε είναι η φωσφατιδυλοχίνη, το δεοξυχολικό οξύ, η καφεΐνη, το οργανικό πυρίτιο, το εκχύλισμα αγκινάρας και DMAE. Οι ουσίες επιλέγονται από τους δερματολόγους μας ξεχωριστά για κάθε ασθενή και πάντα ανάλογα με το σημείο του σώματος ή την ιδιαίτερη περίπτωση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Στην Elite Plastic Surgery εφαρμόζουμε διαφορετικά είδη μεσοθεραπείας σώματος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης, ή του τοπικού πάχους.

Ο αριθμός των απαιτούμενων εφαρμογών ποικίλλει ανάλογα με το σημείο του σώματος και τον βαθμό του προβλήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρειαζόμαστε 4 έως 6 εφαρμογές προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για ικανοποιητική συντήρηση, υπολογίζουμε μία με δύο θεραπείες ετησίως.

Ορατά αποτελέσματα έχουμε πολύ γρήγορα αφού μπορούμε να τα παρατηρήσουμε μέσα στις πρώτες δύο ή τρεις συνεδρίες: βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ενυδάτωση της επιδερμίδας, σύσφιξη και απώλεια πόντων στην επιθυμητή περιοχή.

Ζητήστε τις συμβουλές μας για τη μεσοθεραπεία σώματος και ξαναδώστε τη φυσική σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα σας.
 

Μίλησε τώρα δωρεάν
με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

   
  Δείτε δείγματα δουλειάς μας κάνοντας κλικ εδω: Μεσοθεραπεία Σώματος

  Hot Θεραπείες

  iatriko

  Εξειδικευμένο Προσωπικό

  Η ομάδας μας αποτελείται από γιατρούς και εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία.
  price-1

  Ασυναγώνιστες Τιμές

  Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές
  doctor-1

  Ασφάλεια

  Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα βασισμένα στα παγκόσμια standards
  mati-1

  Ιδιωτικότητα

  Καταλαβαίνουμε την επιθυμία σας για ιδιωτικότητα. Οι θεραπείες μας διεξάγονται σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους.
   

  Μίλησε τώρα δωρεάν
  με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

    

   Σαμούρης Γιώργος

   Επιστημονικός διευθυντής των κλινικών Elite Plastic Surgury είναι ο πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σαμούρης. Ως πτυχιούχος Ιατρικής έχει πραγματοποιήσει την εκπαίδευση του σε νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας και την ολοκλήρωσε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Παράλληλα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, ενώ έχει διατελέσει επιμελητής του διεθνούς φήμης «St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns» στο Chelmsford του Essex όπου έχει λάβει και εκπαίδευση.

   Έχει εργαστεί ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Με πλούσια εμπειρία στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σώματος με πιο διάσημη την αυξητική στήθους, και τις επεμβάσεις προσώπου με πιο διάσημη τη ρινοπλαστική, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

   Στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής αντιμετωπίζει εγκαυματικές νόσους και παρέχει θεραπεία του μελανώματος. Στον τομέα της μικροχειρουργικής παρέχει αποκατάσταση ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου καθώς και την αποκατάσταση μαστού κατόπιν μαστεκτομής.

   Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, και έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

   Ιωάννης Ζάγκος

   Τα τελευταία χρόνια ο Ιωάννης Ζάγκος, έχοντας συνεργαστεί με ιατρεία πλαστικής χειρουργικής, έχει ως κύρια ενασχόληση τις αισθητικές επεμβάσεις και θεραπείες. Χάρη στην πλούσια εμπειρία του στις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στο να παρέχει με δεξιοτεχνία στους ασθενείς υπηρεσίες σχετικά με την προηγμένη φροντίδα του σώματος, τις αισθητικές θεραπείες και όλες τις μεθόδους για τη βελτίωση του προσώπου και του σώματος που θα οδηγήσουν σε ένα ισορροπημένο και όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

   Συνεχίζει να ενημερώνεται, αλλά και να εκπαιδεύει συναδέλφους, ώστε να παρέχει τις νεότερες, αναθεωρημένες και ασφαλέστερες υπηρεσίες στους ασθενείς του που θα τους εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά και άρτια αποτελέσματα.

   Cancel
   Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο