Νήματα Σώματος

Νήματα Σώματος - Elite Plastic Surgery στην Αθήνα

Νήματα Σώματος Νέας Τεχνολογίας


Αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα
Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος με νήματα Νέας Τεχνολογίας αποτελεί επανάσταση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης μηρών, της χαλάρωσης γλουτών και γονάτων, ενώ αποκαθιστά την χαλάρωση στα μπράτσα, την κοιλιά και επιτυγχάνει ανόρθωση στήθους  άμεσα και ανώδυνα. Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι προσφέρει ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου, χωρίς να εφαρμόζονται τομές και ράμματα.
Το λίφτινγκ με νήματα απευθύνεται επομένως σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την χαλάρωση δέρματος, σε όσους θέλουν να επιτύχουν ανόρθωση χωρίς να καταφύγουν σε πλαστική επέμβαση. Πρόκειται επομένως για μια πρωτοποριακή τεχνική που μπορεί να χαρίσει ανόρθωση των ιστών σε μία μόνο συνεδρία!Πώς εφαρμόζεται


Με τη βοήθεια μιας ατραυματικής βελόνας-οδηγού ο γιατρός εισάγει τα νήματα πολυδιοξανόνης κάτω από το δέρμα της προβληματικής περιοχής, σε μορφή πλέγματος. Η διαδικασία πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, επομένως είναι απόλυτα ανώδυνη για τον ασθενή. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό καθώς επέρχεται άμεσα ένα εφέ λίφτινγκ λόγω της τάσης που προκαλούν τα νήματα Νέας Τεχνολογίας. Ωστόσο η εντυπωσιακή αλλαγή παρατηρείται σταδιακά το επόμενο διάστημα χάρη στην νεοκολλαγονογένεση, δηλαδή την παραγωγή καινούριου κολλαγόνου και ελαστίνης που χαρίζει σφριγηλότητα και ορατή σύσφιγξη του δέρματος σε μηρούς, γλουτούς, γόνατα, κοιλιά, μπράτσα και στήθος.
Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι τα νήματα σώματος εφαρμόζονται χωρίς τομές και ράμματα, επομένως είναι μια απόλυτα ανεκτή και ασφαλής διαδικασία που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες και την εργασία σας. 


 

Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

  Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

   

  To υλικό


  Το αναίμακτο λίφτινγκ σώματος εφαρμόζεται με νήματα Νέας Τεχνολογίας. Το υλικό τους είναι η απόλυτα ασφαλής πολυδιoξανόνη, που έχει πολυετή χρήση σε οφθαλμολογικές και καρδιολογικές χειρουργικές επεμβάσεις.
  Τα νήματα πολυδιοξανόνης διαθέτουν πιστοποίηση CE, γεγονός που αποδεικνύει την καταλληλότητά τους για ιατρική χρήση. Επιπλέον, τα νήματα Νέας Τεχνολογίας είναι βιοαπορροφήσιμα και απόλυτα βιοσυμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό. Καμία επιπλοκή δεν συνοδεύει την εφαρμογή τους. Καθώς το αναίμακτο λίφτινγκ εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, τα νήματα διατίθενται σε μεγέθη και διαμέτρους ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα που θέλουμε να διορθώσουμε. Ο εξειδικευμένος δερματολόγος ή πλαστικός χειρουργός είναι υπεύθυνος για τον ορισμό τόσο του αριθμού όσο και της διαμέτρου των νημάτων που θα εφαρμοστουν. Σε περίπτωση που εντοπίζετε πρόβλημα τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας, προτείνεται και η εφαρμογή των κορυφαίων θεραπειών λιπόλυσης και λιπογλυπτικής που συστήνει η ιατρική ομάδα της κλινικής .

  To Πλέγμα Nημάτων Σώματος Νέας Γενιάς έχουν άμεση αποκατάσταση καθώς πετυχαίνουν την διόρθωση της Χαλάρωσης σε σημεία του σώματος όπως (Προσαγωγοί-Χέρια-Γλουτοί-Γόνατα).Πρόκειται για μια πρωτοποριακή θεραπεία με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα χωρίς τομές και αποθεραπεία.

  Τα νήματα Νέας Τεχνολογίας εφαρμόζονται και στο πρόσωπο.  

  Ενημερωθείτε στο 211-4115398,210-8940550για την τιμή του αναίμακτου lifting σώματος με νήματα που ισχύει για εσάς, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.

  Hot Offers

   

  Μίλησε τώρα δωρεάν με έναν εκπρόσωπο μας

   Συμπλήρωσε το τηλέφωνο σου & θα σε καλέσουμε άμεσα για τη προσφορά

    
   Cancel
   Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο