Βαθύς Καθαρισμός με Διαμαντι

Υαλουρονικό στη Μύτη
17 Αυγούστου 2021
Βραζιλιάνικη Ανόρθωση Γλουτών ή BRAZILIAN BUTT LIFT (BBL) με λίπος
30 Αυγούστου 2021
Δώστε άμεσα στο δέρμα σας τη νέα πνοή που του αξίζει.
Καθώς οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται και ο καθημερινός ρυθμός είναι πιο έντονος από ποτέ, οι ρύποι της ατμόσφαιρας , η ακμή ή ακόμα και η προδιάθεση της ,καθώς και κάποιες τυχόν φλεγμονές του δέρματος είναι αιτίες που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει θαμπό και άτονο ,όπως επίσης και η ακμή ενδέχεται στο πέρασμα της να έχει αφήσει κι αυτή τα σημάδια της. Όμως ευτυχώς υπάρχει λύση η οποία είναι άμεση και άκρως αποτελεσματική. Αυτή είναι ο καθαρισμός προσώπου μια άκρως βασική ,πολλές φορές προληπτική αλλά πάντα 2 έως 4 φορές τον χρόνο απαραίτητη για την σωστή υγιεινή του δέρματος μας. Ο καθαρισμός με διαμάντι πέραν αυτών που προαναφέραμε δίνει στο δέρμα μια έντονη λάμψη , ανανέωση και πραγματικά κάνει την επιδερμίδα να αναπνέει και να αναπλάθεται φυσικά και να δείχνει απόλυτα υγιείς !

Έχει παρατηρηθεί ότι αρκετές φορές αναβάλλουμε για αργότερα ή ακόμα και τον αμελούμε τον καθαρισμό θεωρώντας ότι δεν είναι κάτι σημαντικό ή ακόμα και ότι είναι περιττό ή και ότι είναι μια πολυτέλεια που και να μην τον κάνουμε δεν έγινε και κάτι … σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι είναι μια κίνηση απαραίτητη προκειμένου η βάση της επιδερμίδας να αναπνέει και να γίνεται η φυσική ανάπλαση του δέρματος κάτι που σημαίνει ότι με κάποιους καθαρισμούς τον χρόνο θα φαινόμαστε νεότερες/οι και θα δώσουμε στο δέρμα μας μια βαθειά και ουσιαστική ανάσα για να αντέχει και να αντιστέκεται όμορφα στον χρόνο.

Ακόμα ένα σύνηθες φαινόμενο είναι τα υπολείμματα μακιγιάζ που δημιουργούν φθορά στην επιδερμίδα μας , σε αυτά να προσθέσουμε και το νέφος ειδικά για εμάς που ζούμε στην πρωτεύουσα την Αθήνα,είναι πραγματικά μεγάλη η επιβάρυνση που υφίστανται το δέρμα.Ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας επιβάρυνσης του δέρματος είναι τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας που πραγματικά δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει σωστά με αιτία αυτού να κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες ρυτίδες οι οποίες με τον καιρό γίνονται εκτός των άλλων και στατικές με αποτέλεσμα το δέρμα να έχει μια θαμπή ξεθωριασμένη και κουρασμένη όψη σε μόνιμη κατάσταση.

Τι πετυχαίνουμε λοιπόν με τον καθαρισμό με διαμάντι ;


1)Το πρόσωπο μας αναπνέει ξανά σωστά
2)Λιπαρότητα καθώς και ρύποι μας αποχαιρετούν
3)Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και ως αποτέλεσμα αυτού μείωση των ρυτίδων
4)Μια ήπια ανόρθωση και βαθιά ανανέωση του δέρματος
5)Λείανση της επιδερμίδας
6) Ενεργοποίηση κολλαγόνου & ελαστίνης του προσώπου
7) Εμφανή μείωση των λεκέδων του προσώπου
8) Βαθύ καθαρισμό των πόρων του προσώπου

Πολύ σημαντικό είναι το ότι συστήνεται για όλες τις ηλικίες , είναι για όλους άνδρες & γυναίκες καθώς επίσης και για όλες τις εποχές !

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις κλινικές μας στο Σύνταγμα (Ερμού 18) & στην Γλυφαδα (Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 13) , για μια δωρεάν ενημέρωση σχετικά με τις ανάγκες σας για να σας κατευθύνουμε πλήρως για όποια από τις υπηρεσίες μας ενδιαφέρεστε !

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο