Βραζιλιάνικη Ανόρθωση Γλουτών ή BRAZILIAN BUTT LIFT (BBL) με λίπος

Βαθύς Καθαρισμός με Διαμαντι
30 Αυγούστου 2021
Lifting με Νήματα προσώπου
1 Σεπτεμβρίου 2021
Μια νέα αποτελεσματική όσο και μοντέρνα μέθοδος στην πλαστική χειρουργική είναι η αυξητική γλουτών με λίπος.
H ανόρθωση γλουτών λοιπών είναι μια νέα και πολύ αποτελεσματική διαδικασία στην οποία ανασχηματίζουμε τους γλουτούς μειώνοντας το επιπλέον περιττό δέρμα και ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή, μειώνουμε ή αυξάνουμε την ποσότητα του λίπους στους γλουτούς αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα πιο ομαλό και σφιχτό δέρμα όντας πια στρογγυλευμένοι οι γλουτοί πιο συμμετρικοί και με πιο σωστές αναλογίες. Σε κάποιους ασθενείς είναι πολύ πιθανόν να μπορεί να επιτευχθεί ένα καλύτερο σχήμα στην περιφέρεια των γλουτών από την ένεση λίπους μόνο.(BBL).

Θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος ασθενής να γνωρίζει ότι : Μετά από μια καλή θεραπεία και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα χειρουργικό ,μπορεί και να αναπτυχθούν ουλές . Ο Πλαστικός χειρουργός Σαμούρης Γεώργιος θα περιορίσει το μέγεθος των ουλών και θα προσπαθήσει να τοποθετήσει κάθε ουλή στην όσο των δυνατών λιγότερο εμφανή θέση. Παρόλα αυτά , κάποια σημάδια μπορεί και να είναι πιο αισθητά από αυτό που αναμενόταν. Είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για τη χειρουργική επέμβαση και να συζητήσετε πιθανά ενδεχόμενα με τον Δρ. Σαμούρη.

Ποια είναι η διαδικασία


Συνήθως προτείνουμε την γενική αναισθησία για τη χειρουργική επέμβαση της ανόρθωσης των γλουτών. Μετά από το χειρουργείο μπορεί να εφαρμοστούν κάποιοι επίδεσμοι ή επιδέσεις στις τομές σας. Μπορεί και να είστε τυλιγμένοι με έναν ελαστικό επίδεσμο ή ακόμα και με υποστηρικτικό ένδυμα έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το πρήξιμο και να υποστηρίζεται έτσι το χειρουργημένο σημείο εκείνη την περίοδο της επούλωσης. Το χειρουργείο αυτό απαιτεί λίγες μέρες εκτός εργασίας για να ξεκουραστείτε και κάτι ακόμα σημαντικό είναι να αποφύγετε να σηκώνετε βάρος, να κάνετε έντονη άσκηση, το κολύμπι και την έντονη δραστηριότητα γενικότερα ..

Πώς αναρρώνει ο εκάστοτε ασθενής ;


Η τεχνολογία και τεχνογνωσία που χρησιμοποιεί ο κύριος Σαμούρης ο οποίος έπειτα από πολλά χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε πολλά νοσοκομεία της Αγγλίας ,είναι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθώς έχει την μεγάλη εμπειρία και την προηγμένη χειρουργική τεχνολογία που απαιτεί το συγκεκριμένο χειρουργείο.

Τα υλικά όλα είναι μίας χρήσης ,οι τεχνικές της θεραπείας και οι διαδικασίες για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τη μείωση της διάρκειας της περιόδου αποκατάστασης είναι δεδομένες . Σημαντικό από την πλευρά του ασθενή για να μειώσει τους κινδύνους και να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης είναι να γίνει σύσταση ώστε να αποφεύγετε το κάπνισμα για τουλάχιστον 1 μήνα πριν από τη χειρουργική επέμβαση και για τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης. Σημαντικό επίσης να αναφερθεί ότι για αυτή τη συγκεκριμένη διαδικασία, εάν μείνετε έγκυος ή χάσετε κάποιο σημαντικό βάρος, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το σώμα σας να σταθεροποιηθεί

Είστε λοιπόν ο σωστός υποψήφιος ;


Για να διαπιστώσετε εάν αυτή η διαδικασία είναι κατάλληλη για εσάς, προγραμματίστε ένα συμβουλευτικό ραντεβού με τον Δρ. Σαμούρη Κατά τη διάρκεια του ραντεβού η ενημέρωση θα είναι λεπτομερής όπως επίσης και οι οποίες τυχόν ανησυχίες σας θα συζητηθούν διεξοδικά και θα προσδιοριστεί η καλύτερη χειρουργική ή μη χειρουργική λύση, έχοντας πάντοτε υπόψη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του εκάστοτε ασθενή.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο