Υαλουρονικό στη Μύτη

Υαλουρονικό στα μάτια / Αιτίες και Λύση
17 Αυγούστου 2021
Βαθύς Καθαρισμός με Διαμαντι
30 Αυγούστου 2021
Πολλοί άνθρωποι είτε άνδρες είτε γυναίκες έχοντας μικρό ή μεγάλο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό επιθυμούν ένθερμα μια πιο ελκυστική μύτη. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ρινοπλαστικής χωρίς επέμβαση είναι ότι πρόκειται για μια όχι πολύπλοκη διαδικασία, θα λέγαμε μια αρκετά απλή διαδικασία η οποία όμως πρέπει γίνει από εξιδεικευμένο ιατρό πλαστικό χειρουργό ή και δερματολόγο αν έχει φυσικά εμπειρία στην συγκεκριμένη θεραπεία.

Ακόμα ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της ρινοπλαστικης χωρίς επέμβαση είναι ότι γίνεται στον ίδιο τον χώρο της κλινικής με μια απλή εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας η οποία θέλει γύρω στα δέκα-δεκαπέντε λεπτά για να δράσει. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα επίσης και ίσως το σημαντικότερο είναι το ότι ο ασθενής έχει την δυνατότητα να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του , στην εργασία του και στις ασχολίες του ,κι από την ίδια κιόλας ημέρα που θα κάνει το Υαλουρονικο μύτης θα μπορεί να γυρίσει στις συνήθειες του έχοντας πάρει ένα πολύ όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα

Το σχήμα μπορεί να διορθωθεί με το υαλουρονικο μύτης ;Ναι μπορεί να διορθωθεί μέχρι ενός σημείου το σχήμα της μύτης με την έγχυση υαλουρονικού οξέος. Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στην μύτη όπου μπορεί να γίνει η εφαρμογή και να την κάνουμε να δείχνει μικρότερη , πιο ευθυτενής , χωρίς κλίσεις και καμπούρες (σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όταν έχουμε να κάνουμε με καμπουριαστή μύτη) ,όπου κι αν εφαρμόσουμε το συγκεκριμένο ειδικό υαλουρονικό οξύ για την μύτη είτε πρόκειται για ίσιωμα είτε πρόκειται για να φαίνεται μικρότερη είτε αν εφαρμοστεί σε ασθενείς με δυσμορφίες στην μύτη τους ή ακόμα και με βαθιές ουλές , είναι σχεδόν σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει !

Άλλη ερώτηση που γίνεται συχνά είναι το αν θα φαίνεται μεγαλύτερη η μύτη μετά την εφαρμογή του υαλουρονικου οξέος ;Η απάντηση είναι φυσικά και όχι διότι αμέσως αφότου γίνει η εφαρμογή του Υαλουρονικου, η μύτη φαίνεται πάντα πιο σωστή στη δομή της πιο συμμετρική και σίγουρα αρκετά μικρότερη στο γενικό σύνολο του προσώπου του κάθε ασθενή.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στις κλινικές μας σε μια δωρεάν ενημέρωση έτσι ώστε να σας κατατοπίσουμε πλήρως και λεπτομερώς για την Θεραπεία του Υαλουρονικου οξέος !
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο