Διάσημες Influencers στα Elite Plastic Surgery

5 Συμβουλές για την Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό
16 Σεπτεμβρίου 2021
Ανάλυση της Laser Αποτρίχωσης από τον Πλαστικό Χειρουργό Γεώργιο Σαμούρη
29 Σεπτεμβρίου 2021
Τις τελευταίες εβδομάδες  βρίσκονται στη χώρα μας απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι διάσημες influencers : Khloe Terae #Khloe από τον Καναδά ,Holly Wolf #Hollywolfirl από το Λος Άντζελες και η Cj sparxx #cjsparxx από την Νέα Υόρκη , οι οποίες απόλαυσαν στην κλινική της elite plastic surgery μια σε βάθος περιποίηση προσώπου και μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος.

Τα διάσημα μοντέλα διεθνούς φήμης έπειτα από τις θεραπείες που υποβλήθηκαν στην elite Plastic surgery φόρεσαν τα μαγιό τους και με τις πόζες τους μέσα από τα όσα δημοσιεύουν στα social media έχουν καταφέρει να <<ανεβάσουν>> επικίνδυνα την θερμοκρασία, διαφημίζοντας παράλληλα την Ελλάδα... Τα διάσημα μοντέλα influencers επισκέφθηκαν  μαζί με τον στενό τους συνεργάτη φίλο και γνωστό PR Θάνο Παπαδημητρίου που τους σύστησε την κλινική μας γνωρίζοντας κι ο ίδιος από πρώτο χέρι όντας πελάτης - ασθενής - φίλος της κλινικής μας την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της η κλινική της elite plastic surgery η οποία αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Αγγλία.

Οι χώροι μας αποτελούνται από μια καταρτισμένη ομάδα Δερματολόγων, Πλαστικών Χειρουργών, Αισθητικών και σας περιμένουν στις υπερσύγχρονες κλινικές μας!

Οι 6 πιο δημοφιλείς θεραπείες που εφαρμόζονται στην κλινική μας σε μια σύντομη ανάλυση είναι οι εξής :
1. Μεσοθεραπεία. Η μέθοδος της μεσοθεραπείας σας εξασφαλίζει πιο φωτεινή επιδερμίδα, σβήνει τις βαθιές ρυτίδες και εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές. Αυτή γίνεται με τη χρήση ενός ειδικού μικροεμβόλου όπου βοηθά στη μεγαλύτερη διείσδυση μείγματος βιταμινών και υαλουρονικού στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος σας. Πρόκειται για τη μέθοδο που χτυπά κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος.

2. Derma Fix Microneedling Therapy. Η θεραπεία Derma Fix Microneedling Therapy διαρκεί 30′ και προσφέρει άμεση σύσφιξη στο πρόσωπο σας καθώς κάνει το δέρμα πιο ανανεωμένο και νεανικό. Διορθώνει είτε τις λεπτές είτε τις βαθιές ρυτίδες και προτείνεται για δέρματα με ακμή. Επιπλέον η θεραπεία Derma Fix Microneedling Therapy, μπορεί να βελτιώσει και τις ραγάδες του σώματος, εξαλείφοντάς τες

3. Νήματα PDO & COG LIFTING ΜΕ ΦΥΣΙΚO ΤΡΟΠΟ. Τα Νήματα PDO σε συνδυασμό με τα νήματα COG δίνουν τα αποτελέσματα του lifting με φυσικό τρόπο. Πρόκειται για αγγεοχειρουργικά ράμματα τα οποία είναι πλήρως απορροφήσιμα και τα αποτελέσματά τους διαρκούν για περίπου 2,5 χρόνια. Τα Νήματα PDO & COG μπορούν να εφαρμοστούν εκτός από την περιοχή του προσώπου, στους γλουτούς, την κοιλιά ακόμη και τα μπράτσα .

4. Το Botox (ή μποτοξ ή βοτουλινική τοξίνη) είναι ένα φάρμακο που παράγεται από μια φυσική πρωτεΐνη - νευροτοξίνη, την βοτουλινική τοξίνη που παράγεται από το βακτηρίδιο Clostridium botulinum. Είναι η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης και αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, στο άνω χείλος, στο λαιμό και γύρω από τα μάτια, στο λεγόμενο «πόδι της χήνας». Η φυσική επεξεργασμένη πρωτεΐνη που περιέχει το botox, δρα ακριβώς πάνω στους δερματικούς μύες, εμποδίζοντας τις συσπάσεις του.Έτσι, προκαλείται προσωρινή μείωση της κινητικότητας των μυών και οι ρυτίδες σβήνουν σταδιακά. Αυτό επιτυγχάνεται με τρόπο φυσικό ως προς την έκφραση που αποκτά το πρόσωπο μετά. 

5.Το Filler συνιστά ενέσιμη θεραπεία που βοηθάει στην βελτίωση της αισθητικής εικόνας του προσώπου. Στη σύγχρονη αισθητική δερματολογία, τα περισσότερα Fillers αποτελούνται από Υαλουρονικό Οξύ, ένα απολύτως αναγκαίο δομικό συστατικό του δέρματος.

6.Το Laser Αποτρίχωσης με Candela Alexandrite μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος κι έχει τις βάσεις του στη θεωρία της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Συγκεκριμένα, ένα μήκος κύματος 755 nm της ακτίνας φωτός προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό του θύλακα. Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας από την ίδια ρίζα, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο