5 Συμβουλές για την Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό

Fox Eyes Lift
3 Σεπτεμβρίου 2021
Διάσημες Influencers στα Elite Plastic Surgery
23 Σεπτεμβρίου 2021
Ο επιστημονικός διευθυντής της Elite Plastic Surgery & Πλαστικος Χειρουργός Σαμουρης Γεώργιος μας συμβουλεύει και μας αναλύει την διαδικασία της αυξητικής Χειλιών για όμορφα Σαρκώδη χείλη με ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

1. Η έγχυση του υαλουρονικού να γίνεται σταδιακά


Η εφαρμογή του υαλουρονικού για την αύξηση του όγκου των χειλιών πρέπει να γίνεται σταδιακά για μέγιστο αισθητικά και φυσικό αποτέλεσμα.Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι υπερβολές και η γυναίκα δεν θα αιφνιδιαστεί από μία αύξηση στα χείλη πιο πολύ από όσο θα προσδοκούσε. Ο πλαστικός χειρουργός έχει αυτήν την δυνατότητα δηλαδή να εγχύσει σταδιακά το υλικό και η γυναίκα να παρακολουθεί κατά στάδια με τον καθρέπτη το αποτέλεσμα. Όταν εκείνη το επιθυμεί κι ο πλαστικός χειρουργός το κρίνει, σταματάει η έγχυση του υλικού.

Έπειτα μπορεί να πάει με την ησυχία της στο σπίτι της, να δει το αποτέλεσμα, να συνηθίσει την νέα εμφάνιση των χειλιών της και να επανέλθει, αν το θέλει, μετά από μια-δυο εβδομάδες για να προσθέσει λίγο υλικό ακόμη. Δηλαδή είναι προτιμότερο να μπει λιγότερο υλικό στην αρχή και να προστεθεί λίγο ακόμη σε μερικές μέρες, παρά να γίνει μια υπερβολή στην αρχή και να ζητούμε τον τρόπο που θα αφαιρεθεί το παραπάνω υλικό.

2. Εξειδικευμένος ιατρός που θα κάνει την εφαρμογή


Η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό φαίνεται να δείχνει ότι είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και tips που κάνουν την συγκεκριμένη διαδικασία επιτυχημένη και το άτομο ευχαριστημένο με το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό τον λόγο ένας ιατρός που είναι καλός γνώστης του αντικειμένου, ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός με πολλά περιστατικά στην αυξητική των χειλιών είναι απαραίτητος.

3. Αναμονή για το τελικό αποτέλεσμα


Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα της αυξητικής στα χείλη είναι άμεσα ορατό. Όμως, λόγω του ερεθισμού της περιοχής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορεί να επέλθει ένα ελαφρύ οίδημα. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να περιμένουμε 2-3 μέρες για να εκτιμήσουμε το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να φύγει το ελαφρύ πρήξιμο και να δούμε πως θα είναι η νέα εμφάνιση των χειλιών μας.

4. Πόσο κρατάει το υαλουρονικό στα χείλη

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η διάρκεια του αποτελέσματος με την χρήση υαλουρονικού διαφέρει από άτομο σε άτομο κι από υλικό σε υλικό. Ακόμα και στο ίδιο άτομο η διάρκεια επεκτείνεται με τις επαναλαμβανόμενες εφαρμογές καθώς αποδομεί ένα 20% υαλουρονικού από εφαρμογή σε εφαρμογή. Συμβουλευτείτε κι εμπιστευτείτε την κλινική Elite Plastic Surgery για την επιλογή του κατάλληλου υλικού, αφού βέβαια αναφέρεται τις δικές σας προσδοκίες κι επιθυμίες.

5. Αν μετανιώσουμε, μπορούμε να αφαιρέσουμε το υαλουρονικό


Το υαλουρονικό στα χείλη μάς δίνει μια εξαιρετική δυνατότητα.Αυτή είναι η εξής αν, για τον οποιοδήποτε λόγο, θέλουμε να ξανακάνουμε τα χείλη μας όπως ήταν πριν, μπορούμε εύκολα να το πραγματοποιήσουμε. Ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ειδικό υλικό, την υαλουρονιδάση, που σε λίγες μέρες διαλύει το υαλουρονικό που έχει χρησιμοποιηθεί και τα χείλη επιστρέφουν στην κατάσταση που ήταν πριν την αυξητική.

Η αυξητική χειλιών είναι μια δημοφιλής γρήγορη, και άμεση διαδικασία της πλαστικής χειρουργικής, που στις μέρες μας έχει εξελιχθεί με τη χρήση σύγχρονων, εξειδικευμένων υλικών. Είναι μια διαδικασία που ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός μπορεί να εφαρμόσει με επιτυχία στο ιατρείο, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Η γυναίκα (και ο άντρας) που θα πραγματοποιήσει μια τέτοια αισθητική βελτίωση θα συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές του ασχολίες. Το φυσικό αποτέλεσμα με όμορφα, φρέσκα, σαρκώδη χείλη χωρίς υπερβολές μπορεί να γίνει πραγματικότητα άμεσα
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο