Fox Eyes Lift

Lifting με Νήματα προσώπου
1 Σεπτεμβρίου 2021
5 Συμβουλές για την Αυξητική Χειλιών με υαλουρονικό
16 Σεπτεμβρίου 2021
ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ME NΗΜΑΤΑ COG, ΣΕ ΜΟΝΟ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ,ΟΜΟΡΦΟ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Το FOX EYES LIFT (ή Lifting ματιών με νήματα) είναι μια γρήγορη, εντυπωσιακή και ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος ιατρικής αισθητικής που πετυχαίνει σε 1 συνέδρια την καταπολέμηση της χαλάρωσης στην περιοχή των ματιών, δίνοντας μια νεανική όψη τονίζοντας την αρμονία του προσώπου.

Η θεραπεία αυτή fox eyes lift με νήματα έχει την ιδιαιτερότητα ακόμα και να μεταβάλλει ο ασθενής το σχήμα των ματιων του εφόσον το επιθυμεί φυσικά.

Στην Elite Plastic Surgery το Lifting με νήματα εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο από ιατρούς πλαστικούς χειρούργους & δερματολόγους απόλυτα εξειδικευμένους στην τεχνική τη συγκεκριμένη ,οι οποίοι με επαγγελματισμό και ακρίβεια αναδεικνύουν τη φυσική συμμετρία του προσώπου, εγγυώνται ένα αρμονικό και άριστο αποτέλεσμα.

Ποια άτομα αφορά η θεραπεία ;


Η θεραπεία αυτή είναι απολύτως κατάλληλη για άτομα τόσο μεγαλύτερης όσο και μικρότερης ηλικίας. Δυο είναι οι κύριοι παράγοντες που λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν για το επιθυμητό αποτέλεσμα το πρώτο είναι το πόσο παχύ είναι ένα πρόσωπο και δεύτερον τα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προσώπου .Το lifting με τα νήματα πρέπει να αποφεύγεται σε ελάχιστες περιπτώσεις όπως μια πιθανή εγκυμοσύνη ή η λήψη ορισμένων φαρμάκων όπως αντιπηκτικών όπως επίσης και σε ορισμένες παθήσεις.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας ;


1)Σε 1 συνέδρια επιτυγχάνεται άμεση ανόρθωση της περιοχής των ματιών δείχνοντας τα νεανικά και λαμπερά
2)Αναδιαμόρφωση του σχήματος των ματιών αν ο ασθενής το επιθυμεί
3)Σύσφιξη του δέρματος και καταπολέμηση της χαλάρωσης
4)Τα νήματα Gog ματιών απορροφούνται πλήρως σε 6,5 - 8,5 μήνες
5)Εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα με μη επεμβατικό τρόπο ( χωρίς χειρουργείο )

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα ;


Μόλις 1 συνεδρία, διάρκειας αρκεί για να γίνει το lifting με νήματα με διάρκεια έως 60 λεπτών. Η θεραπεία γίνεται στο χώρο του ιατρείου ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα του μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας (απαγορεύεται η έντονη άσκηση για 2-5 ημέρες).Είναι μια θεραπεία στην οποία ο ασθενής δεν κουράζεται και ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν γίνονται ούτε καν μικροερεθισμοί ενώ και σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις που εμφανιστεί ένα τοπικό και ήπιας μορφής οίδημα, αυτό υποχωρεί σε 2-3 ημέρες.

Ποσό διαρκούν τα αποτελέσματα ;


Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη στιγμή που ολοκληρωθεί η εφαρμογή και λόγω της αυξημένης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, όλο και βελτιώνεται συνεχώς έως και 3-4μήνες μετά την εφαρμογή.όσον αφορά το ποσό χρόνο μένει το αποτέλεσμα αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συνήθως 1- 1,5 έτος ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και τα 2 χρόνια

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω ;


Το Lifting με νήματα στα μάτια Fox Eyes Lift είναι εντελώς ακίνδυνο, αρκεί όμως να εφαρμόζεται από πλαστικούς χειρουργούς απόλυτα πιστοποιημένους σε αυτή την τεχνική.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι γιατροί λόγω ειδικότητας έχουν την πλέον κατάλληλη εκπαίδευση για να εφαρμόζουν τέτοιες μεθόδους, όσο και την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τα όρια μεταξύ της αρμονίας του προσώπου όσο και της υπερβολής στα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις κλινικές μας σε μια δωρεάν ενημέρωση που θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας κατατοπίσει πλήρως για ότι αφορά την θεραπεία Lifting νημάτων των ματιών (Fox Eyes Lift)
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο