ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
5 Αυγούστου 2019
ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
6 Αυγούστου 2019
Μια φροντίδα για το πρόσωπο ξεκινά πάντα με ένα βαθύ καθαρισμό. Είναι η μοναδική θεραπεία η οποία αποδεσμεύει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τελείως τους πόρους από τα μαύρα στίγματα και από το περιττό σμήγμα. Επίσης ο βαθύς καθαρισμός διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες , έτσι ώστε τα κατάλληλα συστατικά των καλλυντικών προιόντων να εισέλθουν βαθύτερα στις επιδερμικές στιβάδες εξασφαλίζοντας έτσι την κατάλληλη ενυδάτωση και αντιγήρανση.
Απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες αφού η παραγωγή του σμήγματος και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή του αφορούν και στα δυο φύλλα. Επίσης μπορείτε να ξεκινήσετε τον καθαρισμό ήδη από την εφηβεία. Βασική προυπόθεση για έναν σωστό βαθύ καθαρισμό είναι η επιλογή του κατάλληλου καθαριστικού προιόντος. Είτε αυτό είναι γαλάκτωμα είτε είναι λοσιόν θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας είτε αυτή είναι ξηρή ,μεικτή η λιπαρή.
Επίσης είναι απαραίτητο να εμπιστευτείτε το πρόσωπο σας σε έναν ειδικό .Θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν χώρο στον οποίο τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται αποστειρώνονται πλήρως.

TIPS ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

  • Αποφύγετε επαφή με το νερό
  • Αποφύγετε το μακιγιάζ
  • Και την έκθεση στον ήλιο


ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ



  • Πρωί βράδυ να καθαρίζετε το πρόσωπο σας με ειδικά προιόντα και να χρησιμοποιείτε ενυδατική και αντηλιακή κρέμα.


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

  • Εφαρμόστε ένα peeling και μια μάσκα


Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος ο βαθύς καθαρισμός πρέπει να εφαρμόζεται κατά μέσο όρο κάθε 2-4 μήνες για τα λιπαρά ή μεικτά δέρματα και κάθε 6-8 για τα ξηρά.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο