ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ VS FILLERS
5 Αυγούστου 2019
ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
5 Αυγούστου 2019

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική αναζωογόνησης και αναδόμησης του δέρματος. Πρόκειται για μια τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιούμε υλικό από τον ίδιο τον οργανισμό μας κατόπιν συγκεκριμένης επεξεργασίας. Θεωρείται η πλέον βιοσυμβατή θεραπεία γιατί αντί για εξωγενή στοιχεία όπως οι βιταμίνες, το υαλουρονικό, κτλ, αξιοποιούνται παράγοντες από τα αιμοπετάλια του αίματος του ίδιου του ασθενούς. Έτσι διεγείρουμε τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ;


Η αυτόλογη μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο , τον λαιμό , στην περιοχή του ντεκολτέ, στα χέρια που εμφανίζονται κάποιες κηλίδες, στο σώμα για σύσφιξη αλλά και για βελτίωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού δηλαδή της κυτταρίτιτδας και φυσικά μπορεί να εφαρμοστεί και στο τριχωτό της κεφαλής που ενεργοποιεί τα τριχοθυλάκια.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;


Είναι μια πάρα πολύ απλή διαδικασία. Ο γιατρός κάνει μια αιμοληψία και αυτή η μικρή ποσότητα αίματος φυγοκεντρίζεται και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια , πλάσμα και λευκά αιμοσφαίρια. Τα αιμοπετάλια απελευθερώνουν μια πληθώρα αυξητικών παραγόντων που όταν γίνει έγχυση στο δέρμα μας προκαλούν την ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ;


Σε αυτό που μας βοηθάει η συγκεκριμένη τεχνική είναι να μας δώσει ένα πολύ λαμπερό και υγιές δέρμα. Ουσιαστικά βελτιώνει και απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες , ενυδατώνει πάρα πολύ βαθιά , βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και φυσικά βοηθά στην τριχόπτωση. Τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη μορφή μεσοθεραπείας και η διάρκεια της υπολογίζεται γύρω στους έξι μήνες.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο