ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
5 Αυγούστου 2019
LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ
4 Σεπτεμβρίου 2019
Τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών είναι αναμφισβήτητα τα διαμάντια. Ποιός θα το έλεγε όμως πως τα διαμάντια θα είναι και σύμμαχος μας για μια καθαρή και λεία επιδερμίδα.
Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η ιδανική θεραπεία για όλες τις γυναίκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό λόγω της άμεσης και εντυπωσιακής αναζωογόνησης που προσφέρει στο πρόσωπο. Η μοναδικότητα της θεραπείας έγκειται στον συνδυασμό της ήπιας δερμοαπόξεσης με την ταυτόχρονη εφαρμογή θεραπευτικών διαλυμάτων. Κατά την διάρκεια της θεραπείας ειδική κεφαλή από ατόφιο διαμάντι γλιστρά πάνω στο δέρμα, αφαιρώντας νεκρά κύτταρα, σμήγμα και ρύπους που έχουν συσωρευτεί.
Ουσιαστικά καθαρίζει το δέρμα σε βάθος. Την ώρα λοιπόν της δερμοαπόξεσης που το δέρμα είναι πολύ καθαρό και οι πόροι είναι ανοιχτοί και πολύ δεκτικοί σε οτιδήποτε τους προσφέρουμε τα δραστικά διαλύματα που απορροφώνται σε βάθος παράγοντας ένα εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Το πιο συχνό πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με την δερμοαπόξεση, είναι το θαμπό, αφυδατωμένο και πρόωρα γερασμένο δέρμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγουμε διάλυμα με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη c. Η δερμοαπόξεση σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο , ενώ η βιταμίνη c ενυδατώνει βαθιά. Έτσι στο τέλος βλέπουμε ένα πρόσωπο λαμπερό και υγιές.
Σε άτομα με πανάδες και δυσχρωμίες κατά τη διάρκεια της θεραπείας επιμένουμε με το διαμάντι πάνω στη δυσχρωμία αφαιρώντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος.
Η δερμοαπόξεση εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο ακόμα και πολύ κοντά στα μάτια αντιμετωπίζοντας έτσι τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα, στον λαιμό και στο ντεκολτέ. Τέλος η θεραπεία εφαρμόζεται σε άτομα με λιπαρό και τάση για ακμή. Η θεραπεία με το διαμάντι ενδείκνυται καθόλη την διάρκεια του χρόνου και εγγυάται μια λαμπερή επιδερμίδα.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο