Χημικά Peeling

Laser Alexandrite – Αποτελεσματα
4 Δεκεμβρίου 2018
Αυξητική Χειλιών Προσφορά
11 Δεκεμβρίου 2018
Χημικό Πιλινγκ στην Αθήνα

Χημικό Πιλινγκ στην Αθήνα

Χημικά Peeling – Σε ποιους τύπους δέρματος εφαρμόζονται και ποιά είναι τα προβλήματα που λύνουν;

Με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να εμφανίζονται κάποιες φυσικές ατέλειες στο δέρμα μας. Αυτές οι ατέλειες ονομάζονται και εσωτερική γήρανση και αλλιώς χρονογήρανση και τις περισσότερες φορές είναι λίγο πιο εμφανείς σε γυναίκες και άντρες με ανοικτούς φωτότυπους δηλαδή σε ασθενείς με ανοικτό χρώμα δέρματος και ως επακόλουθω δέρματα που πιο εύκολα κοκκινίζουν αλλά και καίγονται και που δύσκολα μαυρίζουν όπως και σε δέρματα που είναι λεπτά και κανονικά προς ξηρά, επίσης οι πιο λιπαρές επιδερμίδες μας δημιουργούν συνήθως ακμή σε μικρή εφηβική ηλικία, αλλά σε γενικές γραμμές παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο.

Επίσης η μακροχρόνια και υπερβολική πολλές φορές έκθεση στον ήλιο που γίνεται για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής ή ακόμα και συνήθειας επιπροσθέτει στα παραπάνω την φωτογήρανση η οποία επιβαρύνει το δέρμα μας με τον καιρό αφήνοντας τα σημάδια της.
Τα χημικά peeling κυρίως απευθύνονται σε ανθρώπους που αρχίζουν να παρατηρούν τα αρχικά εκείνα σημάδια του χρόνου και του ήλιου στο δέρμα τους.

Αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι από λεπτές μικρές ρυτίδες, πανάδες ακόμα και δυσχρωμίες από τον ήλιο μέχρι και υπερκερατώσεις. σκληραίνει το δέρμα και γίνεται ξηρό και άτονο.

Χρόνια μελέτες και θεραπείες έχουν αποδείξει ότι τα χημικά peeling έχουν φανταστικά αποτελέσματα και αποτελούν έναν πολύ καλό φίλο του δέρματος. ενάντια στην γήρανση.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο