Αυξητική Χειλιών Προσφορά

Χημικό Πιλινγκ στην Αθήνα
Χημικά Peeling
4 Δεκεμβρίου 2018
Αποτρίχωση Laser Προσφορές Γλυφάδα
11 Δεκεμβρίου 2018

Αυξητική Χειλιών Προσφορά για εντυπωσιακά και συμμετρικά χείλη

Το όνειρο κάθε γυναίκας,γίνεται πραγματικότητα για Συμμετρικά και σαρκώδη χείλη ταυτόχρονα στα ιατρεία Elite Plastic Surgery Clinics !
Για να πετύχουμε άψογο αποτέλεσμα με διάρκεια χρησιμοποιούμε το Υαλουρονικό οξύ όπου και είναι ο πιο συχνός, ανώδυνος και γρήγορος τρόπος
για να καταφέρουμε όμορφα και γεμάτα στην εμφάνιση χείλη, ενώ με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε εξαιτίας του υαλουρονικού οξέος να
μειώνονται αισθητά και οι ρυτίδες στη γύρω περιοχή του στόματος.

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ δεν είναι ούτε ανθρώπινης ούτε ζωικής προέλευσης.
Το χρησιμοποιούμε εδώ και περίπου 20 χρόνια με άμεσα και προβλέψιμα αποτελέσματα, αποκαθιστά και τον όγκο αλλά και την πληρότητα στο δέρμα του ασθενή για να καταπολεμήσει από μέτριες έως σοβαρές ρυτίδες, ρυτίδες του προσώπου όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες και χαρίζει όμορφα πλούσια και σαρκώδη χείλη. Το Υαλουρονικό Οξύ είναι πολύ φιλικό αν χρησιμοποιείτε με μέτρο ως προς το ανθρώπινο δέρμα και δεν κάνει αλλεργίες.

– Η εφαρμογή είναι εύκολη; Πόσο θα κοστίσει ?

Αρχικά τοποθετούμε μια κρέμα στα χείλη για μισή ώρα ώστε να μουδιάσει το σημείο και να μην αισθανθεί καθόλου πόνο ο ασθενής, έπειτα ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει ενέσιμη τοπική αναισθησία στα χείλια για να μουδιάσουν αισθητικά τα χείλη.

– Πόσο κοστίζει η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ;

Το κόστος των υαλουρονικών διαφέρει αναλόγως με την ποιότητα του υαλουρονικού οξέος αλλά και την χρονική διάρκεια που θα επιλέξει ο ασθενής, οι τιμές κυμαίνονται απο 149€ έως 189€, όλα τα υαλουρονικά στο ιατρείο μας έχουν πιστοποίηση απο το FDA Αμερικής τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων και είναι απόλυτα ασφαλή και φιλικά ως προς τον ασθενή.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο