LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ

ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
6 Αυγούστου 2019
Μάθε τα Πάντα για τη Κρυολιπόλυση
23 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ?


Είναι ο μη επεμβατικός τρόπος που μπορούμε να διορθώσουμε την ανόρθωση του προσώπου, του λαιμού αλλά και στα φρύδια που πολύ συχνά με την πάροδο του χρόνου υπάρχει μια επιβάρυνση και εκεί. Η τάση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια είναι προς τις μη επεμβατικές διαδικασίες όλο και πιο πολύ. Έχει αποκτήσει μεγάλη δημοφηλία οτιδήποτε μη επεμβατικό, οπότε και στο κομμάτι της ανόρθωσης του προσώπου που μέχρι τώρα είναι μια κατεξοχήν επεμβατική διαδικασία και παραμένει εν πολλοίς, ήρθε να προστεθεί ένα όπλο σε εισαγωγικά που έχουμε πριν να φτάσουμε να φτάσουμε στο κομμάτι του χειρουργείου, το lifting με νήματα. Είναι μια μη επεμβατική διαδικασία σχετικά εύκολη που μπορεί να δώσει μια όψη πιο φρέσκια στο πρόσωπο ,πιο ανορθωμένο το περίγραμμα και ο λαιμός και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όταν πλέον τα ενέσιμα που είναι μια άλλη μη επεμβατική διαδικασία που κατεξοχήν χρησιμοποιούμε καταρχήν, δεν μας φτάνουν.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ?


Δεν είναι όλα τα ίδια και φυσικά δεν μπορούν να κάνουν και το ίδιο πράγμα. Αυτά που κάνουνε αυτό που υπόσχονται είναι συγκεκριμένα. Για να τα εφαρμόσεις πρέπει να βεβαιωθείς και για την ασφάλεια τους και να είναι εγκεκριμένα από τον αμερικάνικο οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων, τον πολύ γνωστό και αυστηρό FDA.

ΑΝ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ LIFTING ΜΕ ΝΥΣΤΕΡΙ?


Στην περίπτωση που το πρόβλημα έχει προχωρήσει θα το κρίνει ο γιατρός και θα έχει την εμπειρία και την ειλικρίνεια να το πει στον ασθενή. Βέβαια η ασθενής γιατί εκείνη θα πει τελικά αν θέλει η όχι να προχωρήσει σε κάτι επεμβατικό , πρέπει να έχει πρώτα την κατάλληλη ενημέρωση. Υπάρχουν περιστατικά που πραγματικά δεν θα τους δώσουν και μεγάλη βοήθεια τα νήματα. Υπάρχουν όμως και ασθενείς που αρνούνται να ακούσουν οτιδήποτε περιλαμβάνει χειρουργείο. Τα νήματα έχουν περισσότερο θέση όταν υπάρχει ήπια χαλάρωση που δεν έχει εγκατασταθεί , που δεν είναι πολύ έντονη, που δεν συνοδεύεται από πάρα πολύ ρυτίδωση και που συνήθως προκύπτει στις ηλικίες 45 με 50, 60 το πολύ, εξαρτάται πάντα και από το γονίδιο του καθενός μας πως γερνάμε, αλλά γενικώς εκεί έχουμε θέση.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ LIFTING

Περιμένουμε να δούμε και τουλάχιστον σε αυτά που αναφερθήκαμε πιο πάνω το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Μόλις δηλαδή εφαρμοστούν, ο ασθενής θα δει την ανόρθωση, θα δει την βελτίωση, θα δει το περίγραμμα πιο σχηματισμένο , τον λαιμό με καλύτερη γωνία και με λιγότερη χαλάρωση. Αυτά τα βλέπεις άμεσα , βέβαια ολοκληρώνεται μετά από λίγες μέρες που έχει φύγει και ο ερεθισμός . Αλλά ότι έχει ένα άμεσο αποτέλεσμα η διαδικασία αυτή έχει.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ?Δεν θα το έλεγα όχι. Γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο. Μικρές τσιμπιές προκειμένου να γίνει η τοπική αναισθησία. Θα λέγαμε όσο επώδυνο είναι να κάνει κανείς ένα botox. Στα σημεία που είναι να μπουν οι βελόνες που φέρουν τα νήματα εκεί ακριβώς κάνουμε και την τοπική αναισθησία. Το σημείο μουδιάζει δεν καταλαβαίνει ο ασθενής και στην διάρκεια που περνάει το νήμα κάτω από το δέρμα μπορεί να μην αισθανθεί και τίποτα από πόνο. Λίγο τράβηγμα μετά γιατί προσπαθούμε να τα ανορθώσουμε και στην αρχή μέχρι αυτά να γίνουνε μέρος των ιστών του προσώπου δεν έχει ιδιαίτερη ενόχληση.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ?

Σχετικά άμεσα θα λέγαμε. Να περάσουν 3-4 μέρες που μπορεί όμως σε άλλους να μην χρειαστούν ούτε αυτές. Εξαρτάται τι είναι αντιληπτό. Αντιληπτές είναι κάποιες τρυπούλες που γίνονται από την εισαγωγή της βελόνας που φεύγει το νήμα και ίσως κάποια πτύχωση, γιατί καταλαβαίνετε όταν γίνεται η ανόρθωση τραβά επάνω την περίσσια του δέρματος. Ουσιαστικά αυτό προσπαθούμε να διορθώσουμε . Γιατί μια μη επεμβατική θεραπεία σαν αυτή αυτό είναι το μόνο που μπορεί να διορθώσει. Για να διορθωθεί η πραγματική χαλάρωση που υπάρχει δεν αφορά μόνο το δέρμα, αφορά και τους ιστούς κάτω από αυτό και αυτό μέχρι στιγμής γίνεται μόνο με χειρουργείο.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?


Η εταιρεία θεωρεί ότι μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 1μιση χρόνο και φυσικά μπορούμε να το επαναλάβουμε. Είναι πολύ καλό και ανεκτό υλικό το οποίο έχει έγκριση και έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και ως ενέσιμο. Είναι το λεγόμενο πολυλακτικό οξύ οπότε μας δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας. Ότι αυτό που κάνουμε είναι αρκετά ασφαλές και έχει διάρκεια. Η διάρκεια του οφείλεται επίσης στο πόσο καλά μπορεί να γίνει η νέο κολλαγένεση γιατί αυτό το υλικό προκαλεί διέγερση των ινοβλαστών έτσι ώστε να παράγουν κολλαγόνο για να γίνει η νέο κολλαγένεση. Εφόσον δούμε άμεσα τα αποτελέσματα αυτό δουλεύει και βοηθάει στο να παραταθεί η διάρκεια του.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο