Αποτρίχωση Laser Προσφορές Γλυφάδα

Αυξητική Χειλιών Προσφορά
11 Δεκεμβρίου 2018
Υαλουρονικό οξύ για το προσωπο
4 Ιανουαρίου 2019

Η αποτρίχωση με Laser προσφέρει ένα μόνιμο τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με αποτελέσματα που είναι γρήγορα και ασφαλή. Είναι μια μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης που δεν έχει χρόνο αποθεραπείας. Επιφέρει γρήγορη και μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό βραχυχρόνια 80%-90% και μακροπρόθεσμα την εξάλειψή της, σε όλες τις περιοχές του σώματος αλλά και του προσώπου. Αντίθετα με άλλες παλιές και ξεπερασμένες μεθόδους αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με Laser Alexandrite προσφέρει γρήγορα ασφαλή, μόνιμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και αποτελεί την καλύτερη μέθοδο αποτρίχωσης.

Σε ποιούς ενδείκνυται η θεραπεία;

Η θεραπεία της Laser Αποτρίχωσης είναι αποτελεσματική τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.
Οι παράμετροι των μηχανημάτων του laser προσαρμόζονται από τον γιατρό ξεχωριστά για κάθε δέρμα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε ασθενή.Η αποτρίχωση με Laser εκτός από αισθητικούς λόγους και ευκολίας λόγω της απαλλαγής απο ξυράφια κεριά κλπ γίνεται και ως θεραπεία κατά της θυλακίτιδας που απασχολεί σε πολύσυχνό φαινόμενο τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.
Τέλος κατι πολύ σημαντικό ότι η αποτρίχωση με laser αποτελεί την καλύτερη και πιο σωστή μέθοδο αποτρίχωσης για άτομα που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης κόκκυγος.

Πόσο Κοστίζει η Laser Αποτρίχωση;

Στα ιατρεία μας οι τιμές είναι πολύ προσιτές κατά γενική ομολογία των ασθενών μας και μπορεί ο κάθε ασθενής να επιλέξει ανάμεσα σε μεμονωμένες συνεδρίες δηλαδή να πληρώνει με την εκάστοτε συνεδρία και σε πακέτα προσφορών που σε σύνολο βγαίνουν ακόμα πιο οικονομικά στους ασθενείς.

Δείτε όλες μας τις προσφορές τη τρέχουσα περίοδο στα ιατρεία μας στη Γλυφάδα αλλά και στα κεντρικά ιατρεία μας στην Ερμου στη σελίδα μας ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο