Όλες οι Πληροφορίες για την αυξητική χειλιών με υαλουρονικό

Τα πάντα για την Λιποαναρρόφηση
8 Οκτωβρίου 2019
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ
11 Οκτωβρίου 2019

Η αυξητική χειλιών με έκχυση υαλουρονιακού ενθέματος και όλες οι πληροφορίες που θέλετε να ξέρετε από τον πλαστικό χειρουργό


Αισθησιακά, ζουμερά και σαρκώδη χείλη ως δείγμα θηλυκότητας και νεότητας με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα αδρανές υλικό το οποίο δεν δημιουργεί αλλεργικές αντιδράσεις. Η υαλουράνη βρίσκεται φυσιολογικά στον ανθρώπινο οργανισμό και συγκρατεί το δέρμα ενυδατωμένο. Όσο μεγαλώνουμε τα χείλη μας ατροφούν και πιθανόν να χρειαστεί να τα ενισχύσουμε. Μπορούμε να δώσουμε το σχήμα τόσο στο περίγραμμα όσο και στον όγκο του χείλους κατόπιν συνεννόησης με τον ασθενή. Η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι μια ασφαλής επιλογή για να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες στο σχήμα και το μέγεθος των χειλιών. Είναι μια θεραπεία εντελώς ανώδυνη με εγγυημένα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η φυσική ενίσχυση των χειλιών είναι μια αισθητική επέμβαση που απασχολεί τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό κοινό. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Αρχικά εφαρμόζουμε σε όλο το χείλος αναισθητικό διάλυμα και στη συνέχεια με μια λεπτή βελόνα εγχύουμε το υαλουρονικό οξύ στα σημεία που επιθυμούμε. Συνήθως 3 με 6 τσιμπήματα ισόποσα και στα δυο χείλη είναι αρκετά για να μας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα ήπιο οίδημα είναι απολύτως φυσιολογικό να δημιουργηθεί μετά την εφαρμογή το όποιο υποχωρεί την επόμενη ημέρα.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν από 8 έως 12 μήνες και είναι πραγματικά εντυπωσιακά.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο