Τι είναι τα Νήματα PDO & GOG;

Αποτρίχωση με Laser Candela Alexandrite
19 Οκτωβρίου 2019
Η Βάνα Μπάρμπα στα ιατρεία Elite Plastic Surgery
18 Ιουλίου 2020
Νήματα Προσώπου Στην Αθήνα

Νήματα Προσώπου Στην Αθήνα

Νήματα PDO



Τι είναι τα Νήματα PDO;


Τα Νήματα PDO είναι νήματα κολλαγονογέννησης και ανάπλασης του προσώπου.Επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα του δέρματος προσφέροντας σύσφιξη και ανάπλαση των ιστών του προσώπου. Το υλικό αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στην ιατρική μιας και χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή ραμμάτων που ονομάζονται PDS.Είναι απόλυτα ασφαλή και απορροφήσημα από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

Τι προσφέρουν τα Νήματα PDO;


Με τα Νήματα PDO προσφέρετε στην επιδερμίδα σας πλέγμα στήριξης και ανάπλασης καθώς επίσης και διόρθωσης στο οβάλ του προσώπου! Αν βλέπετε χαλάρωση στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο μέτωπο, στο εσωτερικό μηρών, στους γλουτούς, στην κοιλιά ή στα μπράτσα, αυτή η μη χειρουργική και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, προσφέρει ένα αναίμακτο λίφτινγκ που θα σας χαρίσει λάμψη και σφριγηλότητα.

Τρόπος εφαρμογής Νημάτων PDO


Η εφαρμογή των νημάτων PDO γίνεται αυστηρά και αποκλειστικά απο ιατρό εξιδεικευμένο στην εφαρμογή τους πλαστικό χειροουργό ή Δερματολόγο και γίνεται με τοπική αναισθησιτική κρέμα, ο ιατρός εισάγει τα νήματα στην προβληματική περιοχή με τη χρήση μικροσκοπικών εμβόλων. Λόγω του ότι η πολυδιοξανόνη(PDO) είναι ξένο σώμα, προκαλείται παραγωγή καινούριου κολλαγόνου γύρω από τα νήματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται η σφριγηλότητα του δέρματος και να βελτιώνεται η ποιότητα και η υφή της επιδερμίδας καθώς επίσης τα νήματα υποστηρίζουν και ανορθώνουν τους ιστούς, δημιουργώντας ένα πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα.

Γρήγορα Αποτελέσματα & Ελάχιστη Αποθεραπεία


Η τοποθέτηση γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο Ιατρό Πλαστικό Χειρουργό ή Δερματολόγο. Το αποτέλεσμα είναι ότι η αποθεραπεία είναι ελάχιστη και μπορείτε να συνεχίσετε με τις δραστηριότητες σας την ίδια ημέρα.

Νήματα COG



Τι είναι τα Νήματα COG;


Εκτός από των νημάτων PDO έχουμε και τα νήματα COG.Πρόκειται για νήματα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να επιτυγχάνουν ανάρτηση-ανόρθωση του δέρματος .Στην ουσία πρόκειτε για ένα face lift προσώπου ελάχιστα επεμβατικό που προσφέρει άμεσα αποτελεσματικό και ενυπωσιακό αποτέλεσμα .

Αναλυτικότερα, τα νήματα cog όπως και τα pdo είναι 100% βιο-απορροφήσιμα.Σε μια διάρκεια 6 περίπου μηνών υδρολύονται και αυτή η διαδικασία μέσα από μια αλυσίδα βιοχημικών μηχανισμών στη θέση τους δημιουργεί έντονη κολλαγονοποίηση. Επιπλέον το σπουδαιότερο είναι πως τα νήματα cog φέρουν μικροσκοπικά άγκιστρα πέριξ της επιφανείας τους,είναι μεγαλύτερης διαμέτρου από τα νήματα pdo και έτσι μπορούν να έλκουν και να ανορθώνουν το δέρμα.

Κατά αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε,με διαφορετική κάθε φορά τεχνική και σημεία εισόδου των νημάτων,την στρατηγική ανόρθωση-ανύψωση κατά περιοχή. Θεαματικά αποτελέσματα έχουμε στην αποκατάσταση του οβάλ του προσώπου και στην λείανση των πτυχώσεων του λαιμού. Επίσης πολύ σημαντικό είναι πως στη θέση που υπήρχαν τα νήματα,όταν θα έχει ολοκληρωθεί η υδρόλυσή τους θα έχει οργανωθεί σταδιακά μια «στήλη» από κολλαγόνο η οποία θα εξακολουθεί στο χρόνο να δρα στηρικτικά να έλκει και να σταθεροποιεί το δέρμα.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο