Αποτρίχωση με Laser Candela Alexandrite

Μειωτική & Ανόρθωση Στήθους
16 Οκτωβρίου 2019
Νήματα Προσώπου Στην Αθήνα
Τι είναι τα Νήματα PDO & GOG;
18 Νοεμβρίου 2019
H Laser αποτρίχωση με το Candela Alexandrite θεωρείται η καλύτερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος στην εποχή μας για τη ριζική αφαίρεση των τριχών. Υπάρχουν διάφορα μηχανήματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο ένα όμως είναι αυτό που δίνει καλά αποτελέσματα σε λίγες συνεδρίες.

Τι αποτέλεσμα έχει το laser Alexandrite;


Η αποτρίχωση με laser Alexandrite είναι η καλύτερη μέθοδος παγκοσμίως για ριζική αποτρίχωση. Παρέχει μόνιμα και καλά αποτελέσματα. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι οι τρίχες εξαφανίζονται την ώρα της θεραπείας. Ειδικά τα μηχανήματα που διαθέτουμε στα δύο ιατρεία μας στην Ερμού και στη Γλυφάδα, είναι τρία Candela Alexandrite 7 ης γενιάς μοντέλα του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle pro & max και εγγυώνται την πιο ανώδυνη και αποτελεσματική αποτρίχωση που μπορείτε να φανταστείτε.

Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει η αποτρίχωση;

Συνήθως η αποτρίχωση ξεκινάει από την ηλικία των 18. Σε περιπτώσεις όμως έντονης τριχοφυΐας και αν η ανάπτυξη, ειδικά σε ορισμένες κοπέλες, έχει ολοκληρωθεί πιο νωρίς θα μπορούσε να ξεκινήσει από τα 16 – 17 έτη.

Σε ποιους τύπους επιδερμίδας μπορεί να εφαρμοστεί;


Η αποτρίχωση με laser έχει καλύτερα αποτελέσματα όσο πιο ανοιχτόχρωμο είναι το δέρμα και πιο σκούρα τρίχα.

Σε ποια εποχή ενδείκνυται να ξεκινήσουμε τη laser θεραπεία;


Ουσιαστικά δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να ξεκινήσει κάποιος την αποτρίχωση με laser. Γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η ενδιαφερόμενη ή ο ενδιαφερόμενος εκτίθενται στην υπεριώδη ακτινοβολία αποφεύγουμε να κάνουμε θεραπείες. Εάν όμως κάποιος κάνει μια ή δύο συνεδρίες από την αρχή του καλοκαιριού, η μείωση της τριχοφυΐας θα είναι εμφανής και θα είναι καλυμμένος για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και μπορεί να συνεχίσει τις θεραπείες του από Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη.

Σε ποιες περιοχές και πόσο συχνά εφαρμόζεται;

Laser αποτρίχωση μπορούμε να κάνουμε σε κάθε περιοχή του σώματος που έχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Για τις Γυναίκες οι περιοχές αυτές είναι οι κνήμες, οι μηροί, το μπικίνι, η γραμμή της κοιλιάς, το χέρι, οι μασχάλες και φυσικά το πρόσωπο. Στο πρόσωπο κάνουμε στο άνω χείλος, στο πηγούνι και στις παρειές. Για τους Άνδρες οι περιοχές είναι συνήθως η πλάτη, τα αυτιά, το στέρνο. Η συχνότητα με την οποία εναλλάσσονται οι θεραπείες έχει να κάνει με τις περιοχές. Στις περισσότερες περιοχές περίπου ένα με ενάμιση μήνα πρέπει να απέχει η μία συνεδρία από την άλλη. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος των συνεδριών μπορεί να αραιώσει και το μεσοδιάστημα μεταξύ τους.

Σε τι υπερτερεί η αποτρίχωση με το Candela Alexandrite;

Το laser Candela Alexandrite που διαθέτουμε στο Elite Plastic Surgery είναι 7 ης γενιάς και διαθέτει ένα μεγάλο spot size όπου σε συνδυασμό με τη μεγάλη ταχύτητα οι θεραπείες πραγματοποιούνται στο μισό χρόνο σε σχέση με άλλη μηχανήματα.

Πόσο ασφαλής είναι αυτή η τεχνική;

Η αποτρίχωση με laser Candela Alexandrite είναι απολύτως ασφαλής. Τόσο τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται ότι η αποτρίχωση θα ολοκληρωθεί σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς καμία ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν την εφαρμογή ή κάποια προφύλαξη μετά;

Δεν χρειάζεται καμία απολύτως προετοιμασία πριν τη laser αποτρίχωση. Το μόνο που πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι είναι μετά τη θεραπεία για κάποιες μέρες να μην εκτεθούν σε υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς αντηλιακή προστασία.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο