Τι είναι η Κρυολιπόλυση;

Μάθε τα πάντα για το ενέσιμο υαλουρονικό
23 Σεπτεμβρίου 2019
Τα πάντα για την Λιποαναρρόφηση
8 Οκτωβρίου 2019
Είναι μια επαναστατική θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους. Η θεραπεία στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού στις συνθήκες υψηλού ψύχους. Το τοπικό πάχος μειώνεται όταν εκτεθεί σε θερμοκρασία -5 βαθμών Κελσίου. Η διαδικασία είναι απλή εντελώς ανώδυνη και πραγματοποιείται με ένα μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας.

Αρχικά σημειώνονται πάνω στο δέρμα του ασθενούς οι περιοχές που χρήζουν θεραπείας. Στη συνέχεια εφαρμόζεται στις επίμαχες περιοχές η ειδική κεφαλή του μηχανήματος. Αυτή προσκολλάτε κατευθείαν πάνω στο περίσσιο λίπος όπου το αναρροφά και το ψύχει στη θερμοκρασία που το έχουμε ρυθμίσει. Για τα πρώτα λεπτά σε θερμοκρασία + 42 °C και στη συνέχεια μειώνεται στους - 9°C. Τα λιποκύτταρα παγώνουν με αποτέλεσμα την απόπτωση και την αποβολή τους μέσω της λέμφου. Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου μια ώρα και συνίσταται μια φορά το μήνα για τέσσερις με πέντε συνεδρίες. Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.

Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι εκείνες που συσσωρεύουν τοπικό λίπος όπως είναι η κοιλιά, οι γλουτοί, οι μηροί, η πλάτη και τα μπράτσα. Χρησιμοποιώντας κάθε φορά την ειδική κεφαλή ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο