Νήματα προσώπου PDO

Laser Αποτρίχωση Κίνδυνοι
26 Νοεμβρίου 2018
Candela Laser Alexandrite – Αποτρίχωση
28 Νοεμβρίου 2018

Νήματα προσώπου PDO – Η Νέα Μέθοδος Ανόρθωσης Προσώπου & Λαιμού

Με τα νήματα προσώπου PDO δεν χρειάζεται να υποβληθεί ο ασθενής σε γενική αναισθησία παρά μόνο σε τοπική αναισθησία ενώ δεν υπάρχει και χρόνος αποθεραπείας. Τα νήματα προσώπου είναι μια καινούρια θεραπεία στις αισθητικές επεμβάσεις και εφαρμόζονται με καταπληκτικά αποτελέσματα σε μεγάλες κλινικές σε Ευρώπη και Αμερική. Κάποια από τα πλεονέκτημά του λίφτινγκ με νήματα είναι ότι προσφέρουν νεανικό σφρηγιλώ πρόσωπο χωρίς χαλάρωση, γλυτώνοντας τον πόνο και τις βαθιές ουλές και καταφέρνουμε ορατή και άμεση ανανέωση του δέρματος.

Νήματα προσώπου PDO –  Η Διαδικασία

Το αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα προσώπου PDO είναι αρκετά αποτελεσματικό σε αρκετά περιστατικά -ήπια αλλα και πιο προχωρημένα- μέσα σε μια συνεδρία.Τοποθετούμε τοπική αναισθησία με κρέμα, η οποία στις κλινικές μας είναι προτεινόμενη για τους ασθενείς μας,έπειτα ο γιατρός εισάγει τα νήματα προσώπου στην πάσχουσα περιοχή με την χρήση μικρών βελονών. Τα νήματα προσώπου PDO εισχωρούν μέσα στο δέρμα υποστηρικτικά και ανορθωτικά ως προς τους ιστούς, βελτιώνοντας μέχρι και την υφή της επιδερμίδας και έτσι κατά αυτόν τον τρόπο γίνεται η ανόρθωση του προσώπου.
Στην ουσία ο γιατρός δημιουργεί ένα πλέγμα εσωτερικά του δέρματος με τα νήματα, τα οποία στην συνέχεια και εισάγει είτε οριζόντια είτε κάθετα, αναλόγως το πρόβλημα του κάθε ασθενούς.

Αποτελέσματα Θεραπείας

Τα νήματα προσώπου PDO χαρίζουν σύσφιγξη στο δέρμα, στο πρόσωπο, το περίγραμμά του, το λαιμό, γύρω από τα μάτια, τα χείλη και τις παρειές. Επίσης, ποικίλες έρευνες έχουν αποδείξει ότι αυτός ο μικρός τραυματισμός διεγείρει την ελαστίνη και το υαλουρονικό οξύ στο δέρμα χαρίζοντας νεανικό πρόσωπο.

Το αποτέλεσμα με νήματα PDO είναι ορατό αμέσως μετά τη διαδικασία και ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα έως και 3 μήνες μετά, καθώς συνεχίζεται η παραγωγή κολλαγόνου.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο