Μεσοθεραπεία Προσώπου

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP μαλλιών
9 Νοεμβρίου 2018
Laser Αποτρίχωση Αλεξανδρίτη Σε Σχέση με άλλα Laser
12 Νοεμβρίου 2018

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι από τις πλέον αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες και συμβάλλει στο να αποκτάει ο ασθενής όψη νεανική, φωτεινή και υγιή.  Η εφαρμογή της ενδείκνυται σε αρκετές περιπτώσεις όπως αφυδάτωσης και χαλάρωσης του δέρματος, καθώς επίσης και παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο – φωτογήρανση. Η θεραπεία αυτή είναι ευρέως γνωστή για τα άψογα αποτελέσματα στην βαθειά αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος, και συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες και αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής.

Η επιδερμίδα τροφοδοτείται σε βάθος με ένα κοκτέιλ πολύτιμων ουσιών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ζωτικά ιχνοστοιχεία, το οποίο εκχέεται μέσω πολύ λεπτών και ειδικά σχεδιασμένων βελονών στο δέρμα. Η Μεσοθεραπεία δημιουργεί μικρές αύλακες μέσω των οποίων διεισδύουν όλες οι δραστικές και πολύτιμες ουσίες βοηθώντας τα μέγιστα στην αναγέννηση και την ανάπλαση των κυττάρων. Είναι μία από τις πλέον αποτελεσματικές ευεργετικές και ασφαλείς θεραπείες για το δέρμα.

Η συγκεκριμένη θεραπεία συστήνεται επίσης και για την πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης του προσώπου, την αντιμετώπιση της κουρασμένης όψης και της θαμπάδας. Θα σας εξασφαλίσει άμεσα αποτελέσματα πολύ βαθιά ενυδάτωση, άμεση θρέψη και σύσφιξη, έχοντας την ασφάλεια του ιατρείου πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας και της εξειδικευμένης ιατρικής μας ομάδας άψογα εκπαιδευμένοι σε γνώση και τεχνική τα ιατρεία elite plastic surgery αποτελούν την καλύτερη και πιο ασφαλή επιλογή.

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μία ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος,πολύ γνωστή για το φυσικό αποτέλεσμα που προσφέρει στον ασθενή γι αυτό και έχει διαδοθεί τόσο πολύ στο χώρο της Κοσμητικής Ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα μας Μεσοθεραπεία Προσώπου

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο