Ερωτήσεις & Απαντήσεις / Νήματα Προσώπου PDO & COG

Laser Αποτρίχωση Ερωτήσεις
12 Σεπτεμβρίου 2020
Ποιες είναι οι 2 πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης όσον αφορά τις μη χειρουργικές θεραπείες πρoσώπου Γιατρέ?
17 Φεβρουαρίου 2021
Ο γιατρός με μια εξαιρετικά λεπτή βελόνα εισάγει τα νήματα κάτω από το δέρμα, οριζόντια ή κάθετα, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου και του λαιμού. Έτσι, δημιουργείται ένα πλέγμα που συγκρατεί το χαλαρωμένο δέρμα. Ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες του προσώπου.

ΝΗΜΑΤΑ: Ερωτήσεις και απαντήσεις

Οι θεραπείες με νήματα διορθώνουν τη χαλάρωση του προσώπου, προκαλούν ανόρθωση και σύσφιγξη και βελτιώνουν το περίγραμμά του. Τα νήματα έχουν επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης στο λαιμό και στο σώμα, όπου συνήθως χρησιμοποιούνται στα μπράτσα, στην κοιλιά, στους γλουτούς και στο εσωτερικό των μηρών. Δύο είναι τα πιο συνηθισμένα είδη νημάτων που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες αντιγήρανσης: τα PDO και τα COG. Και τα δύο είναι 100% απορροφήσιμα από τον οργανισμό, απόλυτα ασφαλή και έχουν πάρει έγκριση από τον Ευρωπαϊκό & Αμερικάνικο Οργανισμό φαρμάκων.

Πώς λειτουργεί

Τα νήματα PDO & COG έχουν τριπλή δράση: α. προκαλούν τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, β. διεγείρουν την παραγωγή ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος και γ. χαλαρώνουν τον τόνο των μυών, μειώνοντας έτσι τη δημιουργία ρυτίδων.

Χρόνος Θεραπείας :30 λεπτά
Επίπεδο Πόνου :Χωρίς πόνο
Κόστος Συνεδρίας :Από 199 ευρώ
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα :Άμεσα

Τεχνική :Αναίμακτη
Αναισθησία :Τοπική
Διάρκεια αποθεραπείας:
Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο Ιατρό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο