Ποιες είναι οι 2 πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης όσον αφορά τις μη χειρουργικές θεραπείες πρoσώπου Γιατρέ?

Ερωτήσεις & Απαντήσεις / Νήματα Προσώπου PDO & COG
23 Σεπτεμβρίου 2020
Μπορώ να κάνω laser αποτρίχωση το καλοκαίρι ; Τι ισχύει στην πραγματικότητα ;
13 Αυγούστου 2021

Εγχύσεις νευροτοξίνης:


Εάν δεν ξεκινήσατε βοτουλινική τοξίνη στη δεκαετία των 30, δεν είναι πολύ αργά! Σύμφωνα με την Στατιστική Έκθεση της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών 2018, η βοτουλινική τοξίδη είναι η πιο δημοφιλής αισθητική θεραπεία για τους ανθρώπους που διανύουν την δεκαετία των 40.

Η βοτουλινική τοξίνη χρησιμοποιείται για να αποτρέψει το σχηματισμό ρυτίδων κατά τη δεκαετία των τριάντα, αλλά συνεχίζει να εξομαλύνει και να απαλύνει τις ρυτίδες και στα 40 εμποδίζοντας την κίνηση των μυών που τις προκαλούν. Μετά την έγχυση χρειάζεται περίπου μια εβδομάδα για να εμφανιστεί το αποτέλεσμα και επανάληψη κάθε τρεις έως έξι μήνες για καλύτερα αποτελέσματα.

Πληρωτικά υλικά προσώπου (fillers):


Επειδή η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται καθώς μεγαλώνουμε, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αρχίζουν να παρατηρούν χαλάρωση, μειωμένη ελαστικότητα και χάσιμο του όγκου στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα. Ιδιαίτερα στις γυναίκες, οι ορμονικές αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση μπορούν να επηρεάσουν περαιτέρω αυτή τη διαδικασία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πληρωτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα μέρη του σώματος (αν και συνήθως χρησιμοποιούνται στο πρόσωπο) για να γεμίσουν και να εξομαλύνουν ανεπιθύμητες γραμμές, ρυτίδες και χαλάρωση.

Όπως και στις εγχύσεις νευροτοξίνης τα αποτελέσματα είναι τόσο γρήγορα όσο και αποτελεσματικά – αλλά απαιτείται συντήρηση κάθε εξάμηνο έως δύο χρόνια, ανάλογα με τον τύπο ή το πληρωτικό υλικό και την υπό θεραπεία περιοχή.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο