Υαλουρονικό Οξύ – Παρενέργειες
29 Νοεμβρίου 2018
Πλαστικός Xειρουργός Αθήνα: Σαμούρης Γεώργιος
30 Νοεμβρίου 2018

Αποτριχωση με λειζερ Candela Alexandrite

Η διαδικασία αποτρίχωσης με λειζερ

H Αποτριχωση με λειζερ Candela Alexandrite είναι η διαδικασία εκείνη που απομακρύνει την ανεπιθύμητη τριχοφυία και αυτό επιτυγχάνεται από την έκθεση σε παλμούς φωτός λέιζερ που εξουδετερώνουν το θύλακα της τρίχας και είναι πια μια βασική ανάγκη για την υγιεινή τους τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. H συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται εδώ και περίπου 25 χρόνια πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή λίγο πρίν μπούμε στον 20ο αιώνα.

Laser Αποτρίχωση Candela Alexandrite

Η Laser Αποτρίχωση Candela Alexandrite έχει διαδοθεί παγκοσμίως λόγω της άμεσης αποτελεσματικότητας της και εφαρμόζεται με την εξίσωση συγκεκριμένου μήκους κύματος φωτός και διαρκείας παλμού για να καταφέρουμε το μέγιστο δυνατό αποτελεσμα στον συγκεκριμένο ιστό με ελάχιστες δυνατές συνέπειες στο περιβάλλοντα ιστό. Τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά laser Alexandrite έχουν το πλεονέκτημα να στοχεύουν τη μελανίνη καταστρέφοντας επιλεκτικά την τριχοφυία στην περιοχή όπου υπάρχει αυξημένη τριχοφυΐα, χτυπώντας μόνο τα τριχοθυλακία αφήνοντας ανέπαφο το υπολοίπο δέρμα. Η αποτριχωση με λειζερ αλεξανδρίτη έχει εγκριθεί απο τον FDA από τα μέσα της δεκαετίας του 90 ως μια τεχνολογία-θεραπεία μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας.

Αποτελέσματα λειζερ αποτρίχωσης

Κατά την θεραπεία αυτή βλέπουμε μία σταθερή μείωση της τριχοφυΐας έπειτα από την ολοκλήρωση κάθε συνεδρίας και κατά γενική ομολογία παρατηρείται πως μετά την ολοκλήρωση του κύκλου θεραπειών ο ασθενής βλέπει ένα φανταστικό αποτέλεσμα,οι απαιτούμενες συνεδρίες συντήρησης γίνεται με μικρότερη συχνότητα καθώς η τριχοφυΐα έχει μειωθεί σημαντικά.

Επίβλεψη του Πλαστικού Χειρουργού

Επίσης και καθώς όλοι οι τύποι δέρματος φυσικά και δεν υφίστανται να είναι ίδιοι κάθε ασθενής πρέπει να ελέγχεται για την καταλληλότητα του και απαραίτητη είναι η επίβλεψη του Πλαστικού Χειρουργού και η εν δυνάμει αξιολόγηση αναλόγως την κάθε περίπτωση.

Στις κλινικές μας οι εφαρμόστριες του Laser Candela Alexandrite ειναι πιστοποιημένες και με μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή των Laser.