ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Όλες οι Πληροφορίες για την αυξητική χειλιών με υαλουρονικό
10 Οκτωβρίου 2019
Μειωτική & Ανόρθωση Στήθους
16 Οκτωβρίου 2019

Πως θα έχουμε ένα άρτιο και αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα

Κατά πόσο οι επεμβάσεις γλουτών έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια;


Οι επεμβάσεις γλουτών έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια κυρίως από νέες κοπέλες μεταξύ 22 και 30 ετών και σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία η ζήτηση των συγκεκριμένων επεμβάσεων ξεπερνάει το 30%.

Ποια είναι η μέθοδος της ανόρθωσης και αυξητικής γλουτών; Ποιος είναι αρχικά ο στόχος του Brazilian Butt Lift;

Ο στόχος είναι η αλλαγή του σχήματος των γλουτών. Ουσιαστικά το Brazilian butt lift είναι μια εκτεταμένη λιποαναρρόφηση και πραγματοποιείται με ολική αναισθησία. Αρχικά εξάγουμε λίπος από την πρόσθια περιοχή δηλαδή από την κοιλιά και τους μηρούς εν συνεχεία γυρίζουμε την ασθενή σε μπρούμυτη θέση όπου συνεχίζουμε να εξάγουμε λίπος από την πλάτη, τη μέση ή και τα πόδια συμπληρωματικά. Το λίπος που έχουμε αφαιρέσει, το συλλέγουμε σε ειδικά αποστειρωμένες συσκευές, επεξεργάζεται, καθαρίζεται και το τοποθετούμε με ειδικές σύριγγες στους γλουτούς για να διαμορφώσουμε το ιδανικό σχήμα για την κάθε ασθενή το οποίο τις περισσότερες φορές είναι εκείνο της κλεψύδρας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επέμβασης των γλουτών;

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρησιμοποιούμε «ξένα» υλικά δηλαδή ενθέματα και το αποτέλεσμα δείχνει πιο άρτιο και φυσικό.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης η ασθενής πρέπει να βρίσκεται σε αναισθησία;


Σαφώς γιατί είναι αδύνατο μια επισκληρίδιος να καλύψει και το πάνω μέρος του σώματος που πιθανόν να θέλουμε να αφαιρέσουμε λίπος. Επιπλέον προκύπτουν αλλαγές θέσεων κατά τη διάρκεια της επέμβασης από την ύπτια στην μπρούμυτη θέση, καλό θα είναι να κοιμηθεί η ασθενής.

Ποιος είναι ο χρόνος της ανάρρωσης;


Για τις επόμενες 15 ημέρες η ασθενής θα πρέπει να αποφεύγει να κάθετε στους γλουτούς.
Παρόλα αυτά επιτρέπεται να καθίσει σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μαξιλάρι όπου μπαίνει κάτω από την γλουτιαία περιοχή και οι γλουτοί είναι ελεύθεροι. Μετά την επέμβαση η ασθενής είναι άμεσα κινητοποιήσιμη για να ενταχτεί πίσω στις κοινωνικές της υποχρεώσεις. Φορώντας έναν ειδικό κορσέ που θα την βοηθήσει στη διαμόρφωση του τελικού σχήματος.

Από ποια ηλικία μπορεί μια γυναίκα να κάνει το Brazilian Butt Lift;


Μετά την ηλικία των 20 και μάλιστα δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας. Εφαρμόζεται και σε μεγαλύτερες ηλικίες απλά στις πολύ μεγαλύτερες ηλικίες εμπίπτει η χαλάρωση του δέρματος, όπου σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να αξιολογηθεί, εάν είναι προς το όφελος της εμφάνισης, εαν ναι σαφώς και μπορεί να πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Η μέθοδος της ανόρθωσης και της αυξητικής γλουτών μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σωματότυπο και τα αποτελέσματα διαρκούν για πάντα. Από το λίπος που μεταφέρουμε στους γλουτούς παραμένει το 70%. Το 30% απορροφάτε.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο