Μειωτική & Ανόρθωση Στήθους

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ
11 Οκτωβρίου 2019
Αποτρίχωση με Laser Candela Alexandrite
19 Οκτωβρίου 2019

Ποιες γυναίκες αφορά η μειωτική στήθους;


Η μειωτική στήθους είναι μια επέμβαση που αφορά τις γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλους μαστούς. Είναι μια πολύ συχνή επέμβαση και ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες εξαιτίας αρκετών προβλημάτων που προκαλούν στην καθημερινότητα τους οι μεγάλοι μαστοί όπως οι πόνοι στην πλάτη και τη μέση.

Σε ποιο βαθμό μπορούμε να μειώσουμε το στήθος;


Στο βαθμό που επιθυμούμε. Προσπαθούμε πάντα με γνώμονα την αρμονία, να εκτιμήσουμε τις σωστές αναλογίες της γυναίκας και να αφαιρέσουμε λιπώδη ιστό ώστε να αναδειχτεί η θηλυκότητα της, να μπορεί να ντύνεται ωραία, να αισθάνεται ωραία με τον εαυτό της στην ερωτική και προσωπική της ζωή και γενικότερα να μην έχει προβλήματα στην καθημερινότητα της. Διαμορφώνουμε ένα νούμερο το οποίο ταιριάζει ιδανικά στον σωματότυπο της κάθε γυναίκας.

Μετά την επέμβαση τι οδηγίες χρειάζεται να ακολουθήσει μια γυναίκα;


Μετά την επέμβαση η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της. Δεν συνίσταται παραμονή στην κλινική. Θα χρειαστεί να ακολουθήσει μια αντιβίωση για μερικές μέρες και θα φοράει ένα ειδικό σουτιέν. Δεν χρειάζονται παροχετεύσεις.

Είναι επώδυνη η επέμβαση; Σε πόσο διάστημα η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές της δραστηριότητες;


Η μειωτική μαστού είναι εντελώς ανώδυνη. Εφαρμόζουμε μια τεχνική που δεν τραυματίζουμε καθόλου την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός. Μετεγχειρητικά δεν υπάρχουν επιπλοκές, τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και υποχωρούν μόνα τους μέσα σε 15 ημέρες. Η Γυναίκα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές της δραστηριότητες.

Πόσο σύντομα θα είναι ορατό το αποτέλεσμα;


Είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα από την αρχή και βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Μετά από 2 μήνες διαμορφώνεται πλήρως το τελικό σχήμα. Κάποια μικρά σημάδια, δηλαδή οι ουλές είναι γύρω από τη θηλή και συνήθως μια κάθετη, το λεγόμενο ανάποδο Τ, υποχωρούν λίγο αργότερα. Δεν ενοχλούν οπτικά, υποχωρούν σταδιακά.

Η συγκεκριμένη επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί και με την ανόρθωση;


Η μειωτική στήθους πάντα συνδυάζεται και με την ανόρθωση. Ουσιαστικά είναι η ίδια επέμβαση. Ένα μεγάλο στήθος που θέλει μείωση σαφώς έχει παραπάνω βαρύτητα, είναι πεσμένο και χρειάζεται ανόρθωση. Πραγματοποιείται λοιπόν στον ίδιο χρόνο και η ανόρθωση και το φτάνουμε στο σωστό σημείο που πρέπει να βρίσκεται ο μαστός.
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο