Μεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Θεραπεία με Υαλουρονικό οξύ για το πρόσωπο και το σώμα
19 Ιανουαρίου 2022
Τα πάντα γύρω από την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία
21 Φεβρουαρίου 2022
Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία, το σωματικό βάρος και τα επιπλέον – ή όχι – κιλά τους. Ακόμα και οι πιο αδύνατες γυναίκες αντιμετωπίζουν κυτταρίτιδα, γι αυτό και διαρκώς αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους να απαλλαγούν από αυτή. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους είναι η Μεσοθεραπεία σώματος, η οποία αποτελεί την ιδανική λύση για την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας με μη επεμβατικό τρόπο.

Η διαδικασία

Η μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας περιλαμβάνει την έκχυση ενός διαλύματος, το οποίο συνδυάζει διάφορες ουσίες, στο μεσόδερμα εκεί δηλαδή όπου συσσωρεύεται η κυτταρίτιδα με τη χρήση πολύ λεπτών βελόνων. Αποτέλεσμα είναι να εισχωρούν οι ουσίες στο δέρμα ενεργώντας λιποδιαλυτικά και συσφικτικά ενώ παράλληλα διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Πρόκειται για μια μη επεμβατική, ενέσιμη, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλή θεραπεία που στοχεύει στην βελτίωση, ακόμα και την πλήρη εξαφάνιση της κυτταρίτιδας.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όσες περιοχές του σώματος εμφανίζουν κυτταρίτιδα, οι οποίες είναι:
-Οι γλουτοί
-Οι μηροί
-Τα γόνατα
-Η κοιλιά
-Τα μπράτσα

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ήδη από τη δεύτερη συνεδρία. Συνήθως χρειάζονται 4 με 6 συνεδρίες οι οποίες εφαρμόζονται με μεσοδιάστημα δυο εβδομάδων, εξαρτάται όμως και από την έκταση του προβλήματος αλλά και τις περιοχές εφαρμογής. Αυτό που επιτυγχάνει η μεσοθεραπεία είναι τόσο η απώλεια του λίπους από τις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα ενώ παράλληλα βελτιώνεται και η όψη του δέρματος (το οποίο δείχνει πιο σφιχτό) αλλά και το περίγραμμα του σώματος.
Ενδεχόμενες μελανιές, ερυθρότητα, οίδημα ή πόνος είναι αναμενόμενες τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, γρήγορα εξαφανίζονται και δίνουν τη θέση τους στη βελτιωμένη όψη του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία αποτελεί ίσως την ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Το γεγονός ότι είναι μη επεμβατική, μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και το άτομο μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα και την εργασία του, κάνει τη μεσοθεραπεία μια ακόμα πιο θελκτική θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεσοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, επικοινωνήστε με την Elite Plastic Surgery και κλείστε το ραντεβού σας!
Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο