Νήματα PDO

PRP Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου
12 Νοεμβρίου 2018
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Παρενέργειες
19 Νοεμβρίου 2018

Η τεχνική των νημάτων PDO δίνει ανανέωση σε βάθος στο πρόσωπο, ειδικά σε ασθενείς που έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης καθηλωτικά μάγουλα,  μάτια κουρασμένα και βαθουλωτά καθώς και βαθιές ρυτίδες.

Σε ποιές περιπτωσεις εφαρμόζονται τα νήματα προσώπου PDO COG;

Τα PDO COG χρησιμοποιούνται κυρίως για την ανάρθωση του δέρματος του προσώπου σε περιστατικά με έντονη χαλάρωση. Επίσης μπορούν να εφαρμοστούν και σε περιοχές του σώματος, όπως για την ανόρθωση στήθους και γλουτών.

Πλεονεκτήματα των απορροφήσιμων νημάτων έναντι των προηγούμενης τεχνολογίας μη-απορροφήσιμων.

Η πληρής απορρόφηση των νημάτων διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν κοκκιώματα και άλλες αντιδράσεις στον ιστό του δέρματος, όπως έχουν παρατηρηθεί με παλαιότερης τεχνολογίας μη-απορροφήσιμων νημάτων.

Στα ιατρεία μας elite plastic surgery χρησιμοποιούμε τα νήματα PDO και COG, τα οποία νήματα έχουν διαφορετική χρήση και δράση. Είναι 100% απορροφήσημα, με μια κομβική διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα: έχουν αγκιστροειδή μορφή,  με αποτέλεσμα να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνη καθώς με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε μεγαλύτερη τριβή στο εσωτερικό του δέρματος, ενώ έχουν άψογη ανορθωτική δράση μεγάλης διάρκειας.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο