Νήματα Προσώπου – Αναίμακτο Λίφτινγκ Χωρίς Νυστέρι

Η Βίκυ Κάβουρα στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα
10 Ιανουαρίου 2019
Laser Αποτρίχωση – Εντυπωσιακή Μείωση της Τριχοφυΐας από τις Πρώτες κιόλας Συνεδρίες
29 Ιανουαρίου 2019
Νήματα Προσώπου Στην Αθήνα

Νήματα Προσώπου Στην Αθήνα

Αν έχετε μια μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο ή τον λαιμό που δεν απαιτεί χειρουργικό lifting για την αντιμετώπισή του ή αναζητάτε μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, δηλαδή ένα αναίμακτο λίφτινγκ που θα γυρίσει το ρολόι μερικά χρόνια πίσω η λύση είναι τα νήματα PDO.

Πρόκειται για νήματα που οδηγούνσε λίφτινγκ και ανορθώνουν το δέρμα χωρίς ο γιατρός να κάνει τομές με το νυστέρι, να τραυματίσει τους ιστούς και να ταλαιπωρήστε. Με τα νήματα προσώπου PDO δεν θα χρειαστεί να υποβληθείτε σε γενική αναισθησία ενώ δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας.  Τα νήματα προσώπου είναι ό,τι πιο καινούριο στις αισθητικές επεμβάσεις και χρησιμοποιούνται με άψογα αποτελέσματα ήδη σε μεγάλες κλινικές σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Το πλεονέκτημά του λίφτινγκ με νήματα (αναίμακτο λίφτινγκ) είναι σημαντικό όπως ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς χαλάρωση, χωρίς πόνο και ουλές και πετυχαίνοντας εμφανή ανανέωση δέρματος.

Το αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα προσώπου PDO είναι αρκετά αποτελεσματικό σε όλα τα περιστατικά πιο ήπια ή και προχωρημένα μέσα σε με μια συνεδρία. Αφού γίνει τοπική αναισθησίαμε κρέμα, η οποία δεν είναι πάντα απαραίτητη, ο γιατρός εισάγει τα νήματα προσώπου στην προβληματική περιοχή με τη βοήθεια μικροσκοπικών βελόνων.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο