Μεσοθεραπεία και Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι

Διαμαντένια Μικροδερμοαπόξεση
23 Νοεμβρίου 2017

Πρόκειται για την επαναστατική μέθοδο συνδυασμού Micro-Chanelling, που αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον τομέα της Μεσοθεραπείας και της Μικροδερμοαπόξεσης. Προσφέρει ανανέωση και βελτίωση στο δέρμα μας άμεσα, εντελώς ανώδυνα και χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας ενώ ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και κυρίως για ευαίσθητους και σκουρόχρωμους τύπους δέρματος.
Σημειωτέον ότι πρόκειται για την μόνη ανάλογης δράσης τεχνική με έγκριση από το F.D.A. αλλά και από τον Ε.Ο.Φ. Κατ’ αρχήν εκτελείται η αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας θεραπεία της Μικροδερμοαπόξεσης με την αντίστοιχη κεφαλή από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια και αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με αποτέλεσμα την λείανση του, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται ο σχηματισμός νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.
Έπειτα ακολουθεί η επόμενη φάση, που είναι η μεσοθεραπεία μέσω roller ακίδων. Χρησιμοποιείται μια κεφαλή μεγάλης ακρίβειας με μηχανισμό αναρρόφησης, που εγκλωβίζει τον δερματικό ιστό και τον φέρνει σε άμεση επαφή με τις μικροσκοπικές ακίδες που βρίσκονται στην κεφαλή και δημιουργούν μονοπάτια για την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών σε μορφή ορού, οι οποίες διεισδύουν στην επιδερμίδα πάνω, όμως, από τα τριχοειδή αγγεία και τις νευρικές απολήξεις , επιτυγχάνοντας, έτσι, μια αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη θεραπεία.
Αυτός ο συνδυασμός είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να βελτιώνει τη γενικότερη εμφάνιση του δέρματός και έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση του ορού, τη διέγερση των ινοβλαστών και την ενεργοποίηση παραγωγής κολλαγόνου. Ο συνδυασμός αυτός λειτουργεί απολύτως εξατομικευμένα και είναι κατάλληλος για δέρματα με: κυτταρίτιδα, ουλές, ραγάδες, αφυδάτωση, ατονία (θαμπό δέρμα), επιφανειακές γραμμές και ρυτίδες, δυσχρωμίες, ανομοιόμορφο τόνο και ακμή.
Τα αποτελέσματα στο πρόσωπο είναι θεαματικά καθώς από την πρώτη κιόλας εφαρμογή το δέρμα είναι πολύ πιο λαμπερό με υγιή όψη.
Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και χρειάζεται 4-8 επαναλήψεις ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος και τα προβλήματα που παρουσιάζει σε μεσοδιαστήματα περίπου του ενός μηνός Κλείστε ραντεβού για

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο