Διαδικασία – Εφαρμογή Laser Αποτρίχωσης

Υαλουρονικό οξύ για το προσωπο
4 Ιανουαρίου 2019
Η Βίκυ Κάβουρα στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα
10 Ιανουαρίου 2019

Η Laser αποτρίχωση με Laser Alexandrite εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα και σε Ανδρες και σε Γυναίκες σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Όσων αφορά το πρόσωπο μπορεί να γίνει σε περιοχές όπως είναι το άνω χείλος, το πηγούνι, τα ζυγωματικά, το μεσόφρυο, το μέτωπο, τις παρειές και το λαιμό. Στο σώμα εφαρμόζεται στα πόδια, στα χέρια, στις μασχάλες, στο μπικίνι, στην κοιλιά, στην πλάτη, στους γλουτούς και στις θηλές.

Στα ιατρεία μας πριν ξεκινήσει κάποιος ασθενείς τιςσυνεδρίες των laser Candela Alexandrite που έχουμε στα ιατρεία μας λαμβάνεται πάντα και σε όλουςένα πλήρες ιατρικό ιστορικό από το γιατρό, το οποίο είναι απαραίτητο ώστε να γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους και εκδοχές που απαιτούνται για την σωστή χρήση και για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι η αποτρίχωση με Laser Alexandrite είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης και για τους Ανδρες και για τις Γυναίκες !

Το laser δρα κατευθείαν στον θύλακα της τρίχας αφήνοντας ανέπαφο το δέρμα στην περιοχή της εφαρμογής γι αυτό είναι και τόσο ασφαλή τα Laser Candela Alexandrite.

Το μήκος της τρίχας πριν την εφαρμογή του Laser πρέπει να είναι περίπου 1-3 εκατοστά και o λόγος είναι ότι το laser στοχεύει στη ρίζα και όχι στο στέλεχος της τρίχας. Αν οι τρίχες στην περιοχή είναι μακριές πρέπεινα τις τριμάρουμε ώστε να μην χαθεί ενέργεια.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο