Διαμαντένια Μικροδερμοαπόξεση

Μεσοθεραπεία και Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι
23 Νοεμβρίου 2017
Η Ναταλία Δραγούμη στο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics
29 Νοεμβρίου 2017

Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι των κοριτσιών» και η σύγχρονη πλαστική χειρουργική έχει εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη…φιλία και δημιούργησε τη «διαμαντένια» μικροδερμοαπόξεση, την πιο σύγχρονη μη- επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα.
Η διαμαντένια μικροδερμοαπόξεση στοχεύει στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης, στις ουλές από ακμή, στους ευμεγέθεις πόρους, στα μαύρα και άσπρα στίγματα, στις κηλίδες, τις δυσχρωμίες του δέρματος, στην ανομοιόμορφη υφή του δέρματος και στις ραγάδες και τις μικρές ουλές.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η ειδική κεφαλή από laser cut διαμάντια αφαιρεί αναίμακτα την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος που εμφανίζει τα σημάδια γήρανσης αποκαλύπτοντας ένα λείο και λαμπερό δέρμα, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται με τη δημιουργία αρνητικής πίεσης ο σχηματισμός νέου κολλαγόνου αλλά και ελαστίνης και απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα του δέρματος έτσι ώστε το δέρμα να φαίνεται αναζωογονημένο και φρέσκο.
Το τελικό ωστόσο αποτέλεσμα θα φανεί μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας η οποία κατά μέσο όρο χρειάζεται 4-5 συνεδρίες που επαναλαμβάνονται ανά 15-20 μέρες.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο