Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Παρενέργειες

Νήματα PDO
14 Νοεμβρίου 2018
Για ποιούς λόγους εφαρμόζουμε το PRP;
19 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχουν παρενέργειες από την Αποτρίχωση με Laser;

Είναι απίθανο η αποτρίχωση με τα συγκεκριμένα Laser, που διαθέτουν οι κλινικές μας να προκαλέσουν παρενέργειες.
Είναι απαραίτητο να υπάρχει εξιδεικευμένη και άρτια κατάρτιση του προσωπικού όπως συμβαίνει στα ιατρεία μας, όπως απαραίτητη προυπόθεση είναι τα Laser να έχουν πιστοποίηση CE δηλαδή έγκριση απο το fda Αμερικής όπως τα laser των κλινικών μας.

Την ώρα που γίνεται η θεραπεία υπάρχει μια ήπια μικρή δυσφορία, η οποία γίνεται αμελητέα με τα εξελιγμένα συστήματα ψύξης που διαθέτουν τα laser μας. Σε ιδιαίτερα ευεραίσθητες περιοχές υπάρχει επίσης η δυνατότητα επάλειψης με ειδική για το laser κρέμας που προκαλεί αναισθησία περίπου 45 λεπτά πριν τη συνεδρία.

Η μοναδική με μικρές πιθανότητες παρενέργεια είναι μία ελαφρά ερυθρότητα του δέρματος μετά την θεραπεία του laser της οποίας η διάρκεια είναι πολύ μικρή.
Τα πιο σύγχρονα, ασφαλή πάνω απο όλα και αποτελεσματικά λέιζερ για αποτρίχωση διεθνώς είναι τα ιατρικά λέιζερ της Candela Alexandrite, Αλεξανδρίτη Gentle laser pro καθως και το Gentle lase max που διαθέτουμε στις Κλινικές μας.
Δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα επενδύσαμε στα καλύτερα Λέιζερ Αμερικανικής προέλευσης και ελεγμένα απο το fda Αμερικής.

Cancel
Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο