Laser αποτρίχωση μπικίνι — Πλαστική Χειρουργική Σύνταγμα - Γλυφάδα

Laser Αποτρίχωση Σώματος για Γυναίκες

Laser Αποτρίχωση Σώματος στο μπικίνι

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE GENTLE PRO ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ
Η περιοχή του μπικίνι είναι μια περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες τόσο για αισθητικούς λόγους όσο συχνά και για ιατρικούς.Είναι πολλές οι γυναίκες που με τις παραδοσιακές τεχνικές πχ ξύρισμα, κερί κτλ υποφέρουν από υποτροπιάζουσες θυλακίτιδες και μόνιμα αντιαισθητικά σημάδια.Η αποτρίχωση με laser στην περιοχή αυτή είναι μόνιμη και δίνει λύση εφόρου ζωής σαυτό το πρόβλημα.

Πως ακριβώς δρα το laser Αλεξανδρίτη?
Το μήκος κύματος της ακτίνας φωτός του laser alexandrite είναι 755 nm με αποτέλεσμα να προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα.Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τρίχας , αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?
Στην περιοχή του μπικίνι χρειάζονται συνήθως 6-7 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 45-50 ημερών.Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50%, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές.
Είναι επώδυνη η θεραπεία?
Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά μόνο το laser του Αμερικάνικου οίκου Candela.
Ωστόσο ο βαθμός της αίσθησης είναι διαφορετικός από άτομο σε άτομο και αν κριθεί απαραίτητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπρόσθετα τοπική αναισθησία με τη χρήση κρέμας.
Πόση ώρα διαρκεί?
Η διάρκεια της συνεδρίας είναι από 15-30 λεπτά.
Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής πρίν και μετά την θεραπεία ?
Να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί ή χρήση κάποιας ξανθιστικής κρέμας για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, ενώ η περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί το laser να έχει ξυριστεί 2 ημέρες πριν (εξαιρείται η περιοχή του προσώπου).
Απαγορεύεται η πολύωρη ἐκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά την θεραπεία. Φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά την θεραπεία.

Καλέστε τώρα στο 211 4115398 & 210 8940550 για να ενημερωθείτε για τις τιμές της αποτρίχωσης σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου, τα οικονομικά πακέτα και τις μοναδικές προσφορές.

Σε όλες τις θεραπείες αποτρίχωσης
Έκπτωση 30% για τους φοιτητές.
Έκπτωση 20% για προπληρωμή 6 συνεδριών.

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ELITE PLASTIC SURGERY ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ LASER CANDELA ALEXANDITE PRO & MAX !

Η απαλή και βελούδινη επιδερμίδα είναι must όλες τις εποχές. Στα ιατρεία Elite Plastic Surgery θα την αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα επιλέγοντας την πλέον κατάλληλη θεραπεία αποτρίχωσης με Laser Candela Alexandrite Pro & Max

Η Εύη Αδάμ εμπιστεύεται τα Ιατρεία "Elite Plastic Surgery" στο Σύνταγμα (Ερμού 18), αντιμετώπισε οριστικά την τριχοφυία απολαμβάνοντας την πιο αξιόπιστη θεραπεία αποτρίχωσης "Laser Candela Alexandrite Pro & Max".

Η laser αποτρίχωση δεν είναι μόνο προνόμιο των γυναικών αλλά και των αντρών.Αντιμετωπίστε την ανεπιθύμητη τριχοφυία με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης Laser Candela Alexandrite Pro & Max.

Στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα (Ερμού 18) είδαμε τον Αντώνη Λουδάρο μαζί με την Ιατρική Σύμβουλο του Κέντρου, Δέσποινα Πολίτου. Τα ιατρεία πλαστικής χειρουργικής.

Στο πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα (Αγγ.Μεταξά 13), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Νόνη Δούνια μαζί με τον επιστημονικό διευθυντή.

Στο πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα (Αγγ.Μεταξά 13), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη μαζί με τον επιστημονικό.

 Βίκυ Κάβουρα
 

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία