Laser αποτρίχωση Λαιμού — Πλαστική Χειρουργική Σύνταγμα - Γλυφάδα

Laser Αποτρίχωση Προσώπου

Laser Αποτρίχωση Προσώπου στο λαιμό

Η υπετρίχωση στην περιοχή του λαιμού είναι πολύ συχνή στις γυναίκες τόσο στην εφηβική όσο και στην μετεμμηνοπαυσιακή ηλικία.
Συχνά μπορεί να οφείλεται σε φυσιολογική αλλά ανεπιθύμητη τριχοφυία στην περιοχή αυτή ή σε άλλα παθολογικά αίτια όπως είναι ο δασυτριχισμός λόγω κληρονομικότητας, φυλετικής καταγωγής ή ορμονικώνδιαταραχών, συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών, όγκων καθώς και λόγω εμμηνόπαυσης.
Πιθανόν ο ιατρός να χρειαστεί να συνταγογραφήσει ορμονικές εξετάσεις σ' αυτές τις περιπτώσεις και αναλόγως να δώσει και φαρμακευτική αγωγή.

Ποιο laser χρησιμοποιειτε για την αποτρίχωση στο λαιμο?
Επίσημες κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης είναι το Candela Gentle Lase Pro & Max Alexandrite 755nm.
Για την αποτρίχωση στο λαιμό χρησιμοποιείται το τελευταίας γενιάς laser Alexandrite Gentle Pro του Αμερικάνικου οίκου Candela.
Στην περιοχή αυτή όμως χρησιμοποιούμε και ένα δεύτερο laser του ιδίου οίκου το Candela Gentle Lase Max το οποίο πρόκειται ουσιαστικά για ένα εξειδικευμένο ιατρικό laser το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές του προσώπου όπως είναι το πηγούνι, ο λαιμός ή οι παρειές γιατί έχει τη μοναδική ιδιότητα να ανιχνεύει μόνο τις τρίχες χωρίς να επηρεάζει το φυσιολογικό χνούδι του προσώπου.
Βλέπουμε συχνά πρόσωπα στα οποία έχει γίνει εφαρμογή λάθος τύπου laser στα οποία υπάρχει ενεργοποίηση της τριχοφυΐας αντί εξαφάνισης.
Ο Πλαστικος χειρουργός επιλέγει το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε με τα καλύτερα laser παγκοσμίως προκειμένου να έχουμε ένα επιτυχημένο και ασφαλές αποτέλεσμα.
Ποσες συνεδρίες χρειάζονται και κάθε πότε πρέπει να γίνονται?
Συνήθως για την αποτρίχωση στη περιοχή του λαιμού χρειάζονται από 8 εώς 10 συνεδρίες.
Ωστόσο λόγω ορμονικών διαταραχών μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις αυτό να τροποποιηθεί.
Ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που για την αποτρίχωση λαιμού αρκούν 3-4 συνεδρίες.
Οι συνεδρίες γίνονται κάθε 40-45 ημέρες γιατί έτσι είναι ο κύκλος ζωής της τρίχας.
Πονάει το laser?
Η θεραπεία της αποτρίχωσης λαιμού με laser είναι ανώδυνη χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης που διαθέτουν αποκλειστικά τα ιατρικά laser της Candela. Ωστόσο ο βαθμός της αίσθησης είναι διαφορετικός από ασθενή σε ασθενή.
Πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία?
Η συνεδρία για την αποτρίχωση με laser Alexandrite στον λαιμό διαρκεί περίπου 10 λεπτά.
Πως θα είναι το δέρμα μετά τη συνεδρία?
Αμέσως μετά την συνεδρία της αποτρίχωσης λαιμού η περιοχή θα είναι ελαφρώς κόκκινη για λίγα λεπτά και υποχωρεί με την χρήση ενυδατικής κρέμας.
Προφυλάξεις πρίν και μετά την laser θεραπεία
Πριν τη θεραπεία δεν θα πρέπει να έχει γίνει χρήση κεριού ή ξανθιστικής κρέμας για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν το laser.
Απαραίτητη η αποφυγή της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο για μία εβδομάδα μετά το laser καθώς και η χρήση αντηλιακού σκευάσματος.
Στο τέλος κάθε συνεδρίας συμπληρώνουμε την καρτέλα του ασθενούς με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσαμε κατά την θεραπεία.
Στην επόμενη θεραπεία η ιατρός δερματολόγος θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και εφόσον το κρίνει απαραίτητο θα τροποποιήσει τις ρυθμίσεις αυτές.
Συζητάμε πάντα με τον ασθενή την πορεία του γιατί έτσι θα έχουμε πάντα ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα.

Καλέστε τώρα στο 211 4115398 , 210 8940550 για να ενημερωθείτε για τις τιμές της αποτρίχωσης σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου, τα οικονομικά πακέτα και τις μοναδικές προσφορές.

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ELITE PLASTIC SURGERY ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ LASER CANDELA ALEXANDITE PRO & MAX !

Η απαλή και βελούδινη επιδερμίδα είναι must όλες τις εποχές. Στα ιατρεία Elite Plastic Surgery θα την αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα επιλέγοντας την πλέον κατάλληλη θεραπεία αποτρίχωσης με Laser Candela Alexandrite Pro & Max

Η Εύη Αδάμ εμπιστεύεται τα Ιατρεία "Elite Plastic Surgery" στο Σύνταγμα (Ερμού 18), αντιμετώπισε οριστικά την τριχοφυία απολαμβάνοντας την πιο αξιόπιστη θεραπεία αποτρίχωσης "Laser Candela Alexandrite Pro & Max".

Η laser αποτρίχωση δεν είναι μόνο προνόμιο των γυναικών αλλά και των αντρών.Αντιμετωπίστε την ανεπιθύμητη τριχοφυία με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης Laser Candela Alexandrite Pro & Max.

Στα Ιατρεία «Elite Plastic Surgery» στο Σύνταγμα (Ερμού 18) είδαμε τον Αντώνη Λουδάρο μαζί με την Ιατρική Σύμβουλο του Κέντρου, Δέσποινα Πολίτου. Τα ιατρεία πλαστικής χειρουργικής.

Στο πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα (Αγγ.Μεταξά 13), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Νόνη Δούνια μαζί με τον επιστημονικό διευθυντή.

Στο πρότυπο κέντρο πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics στη Γλυφάδα (Αγγ.Μεταξά 13), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη μαζί με τον επιστημονικό.

 Βίκυ Κάβουρα
 

Φόρμα Επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Σύνταγμα τηλέφώνο: 211 41 15 398, κινητό 6932319439 & Γλυφάδα τηλέφωνο: 210-8940550, κινητο 6981176411
& facebook: elite plastic surgery Dr George Samouris

Κλινική

Θεραπεία που σας ενδιαφέρει...

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία